24.2.07

How to poop

18.2.07

15.2.07

Alala alala

13.2.07

Phat Kat - Carte Blanche

















Phat Kat - Carte Blanche

Stones Throw Valentijnsmixtape

Voor de gelegenheid Valentijn, dat is het morgen, dan vier je de liefde, en eventueel nieuwe liefde, heeft PB Wolf een leuke 26 minuten lange mixtape in elkaar gezet met veel goede muziek van Marvin Gaye tot Stereolab. Download deze goodness dus even, en de tracklist vind je dus daar.

5.2.07

Back and forth. Forever.

Me And You And Everyone We Know is misschien wel een van de beste films die ik heb gezien. Niet zozeer het verhaal, maar vooral de uitwerking van de karakters en de twisted conversations zijn subliem. Ergens kan je de film vergelijken met Napoleon Dynamite, maar in Me And You zijn de personages even raar, maar veel dieper en realistischer uitgewerkt. De film duurt niet te lang en boeit mateloos van begin tot eind.



Bittorent Download

3.2.07

VA - CHROME CHILDREN

















Madlib the Beat Konducta, MED, Roc C, Oh No, Percee P, Guilty Simpson en andere Stones Throwing bastards - Chrome Children Vol. 2.

SPUNK

Heb je wel eens dat je iets vind maar niet weet hoe je het moet verwoorden? Gelukkig hebben andere mensen ook een mening, en soms komt het voor dat iemand er precies dezelfde mening als jou op na houdt. Spunk