16.7.07

Go bake your own fuckin cake.

We zijn gesloten, in ieder geval voor laten we zeggen een maandje. Daarna zien we wel weer verder of komen we terug in een andere vorm of.....

Voor klachten, op- of aanmerkingen of een random shoutout kan je nog steeds mailen.

13.7.07

Peanut Butter Donut Time





















Natuurlijk heb je Myspace. En natuurlijk heb je dan ook gezien dat de gemiddelde Myspace-Dj een Simpsons evenbeeld van zichzelf heeft (Rory hierboven dus niet zo lijkend). En natuurlijk wil jij dat ook! En dat kan dan natuurlijk ook. Check op de websiaaaght van die nieuwe Simpsonsfilm de avatar creator en boetseer je hete bil. Aan!

En wie heeft er bedacht dat een Nederlandse dub een goed idee zou zijn?

12.7.07

Pharrell Bmore Louis Vuitton





















Ok, die Bmore shit moet wel hype zijn als zogenaamde voorloper Pharrell het spint. Jongetje is tegenwoordig boegbitch voor Louis Vuitton en mocht plaatjes draaien tijdens een show. Het mixje bestaat uit wat Baltimore Club classics en volgens mij wat door Skateboard P zelf geproduceerde Bmore, welke hij trouwens ook zegt gebruikt te hebben voor Twista zijn nieuwe single. Anyways, die Louiscrap check je hierrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

11.7.07

Autobots: Roll out.





















Waarschijnlijk heeft je linker neef, je beste online-emobuddy of je kleine zusje je dit al verteld maar de Michael Bay intrepetatie van Transformers is off the hook. Maar eerlijk, wat kan er mis gaan aan die 'waggie' die je altijd al hebt willen rijden in gevecht met een stel andere lean-mean-transforming machines. Precies, en omdat ik nog lang geen genoeg van die shit heb check je op Pingmag wat dope Japanse intrepretaties van die madafaka's. Want Transformers ontwerpen = een kunstvorm.

6.7.07

The Illest Motherfucker in a Cardigan Sweater



En waarom heeft nooit iemand me dit verteld?

I so need this sweater





















Via Thecobrasnake

5.7.07

Uhuu

Door Kitsune Maison verbouwd, door Vice verdeeld en gesneden en door Rory gepushed. Download die mixtape hier (right click, save ass suckaaa).

Catherine Ferroyer - Catherine Ferroyer



Franse chansons zijn meer aan dan de parachute-BH van je oma.

2.7.07

Crown City Rockers - B-Boy



Cause I fucking feel like it.