31.10.07

Bijstandsmoeders en Girlyrap


Ik was afgelopen zaterdag op een vlooienmarktje in Utrecht. Opbrengst: Mel and Kim, Janet, Salt-n-Pepa, The Wee Papa Girl Rappers, Ice-T. Dat zijn leuke plaatjes mami. De vorige eigenaar had waarschijnlijk een girlyrap fase eind jaren ’80 maar is er nu helemaal klaar mee. Leuk voor mij, en leuk voor jou, want hier zijn wat dope retro-3tjes voor je bil:

Wee Papa Girl Rappers - Heat It Up (zshare)
Salt-n-Pepa - Tramp (remix) (zshare)
Debbie Deb - Lookout Weekend (zshare)
Paula Abdul - Straight Up (zshare)

Patta, popcorn en pokoes


Dus Walid van Patta mailde me of ik deze flyer wilde bloggen. Natuurlijk, ziet er dope uit! Beetje filmpjes over Nikes en oldskoolhiphop kijken, aaaight. Daarna een feestje met die boys van Beesmunt en 100% Vooraan. Zaterdag dus om 21:45 tijdens de heropening van het Kriterion. Meer info over wat daar nog meer te beleven valt vindt je hier.

Mormonen zijn awesome



Nou ben ik zelf niet zo van het hele geloven en alles. Maar dit vintage tekenfilmpje heeft me toch bijna overtuigd. Ik bedoel, een beetje door de ruimte zweven, het huwen van drie vrouwen, het idee dat Coca Cola evil is en dat een geloof gewoon in upstate New York kan ontstaan. Pretty damn awesome.

Swurdin is for learning




30.10.07

Moby Dicksuck



Ken je dat, die dagen dat je nog een berg te doen hebt en je eigenlijk zo vroeg mogelijk in je bed wilt liggen? In ieder geval is de bovenstaande schets naar buiten gekomen van (als je niet van spoilers houdt moet je stoppen met lezen) die Cloverfieldfilm waarvan je de trailer hier checkt. Een big-ass gemuteerde walvis waarover we, aangezien de film wordt gemaakt door de schrijvers van Lost, in deeltje 3 nog steeds niets zullen weten. Wally komt inclusief mensgrote luizen die natuurlijk ook voor de nodige kommer en kwel gaan zorgen. Drama galore. Ik kan niet wachten.

Edit: Het gaat om fanart, sorry if I excited you. Thanks Lugie Lug Lug.

29.10.07

Baltimore Toons



Ook binnen de Baltimore Club heb je meerdere stromingen. Zo heb je die oldskool sexsampletjes, white bmore, gutter music, oude soul- en R&B remixen, remixes van pop- en hiphoppokoes en shit waar je de Wu Tang op kunt doen. Owja dan vergeet ik nog die shit waarbij ze tekenfilmseries samplen.

Ron Rico - Miss A (zshare)
Elmo Song (baltimore club remix) (zshare)
Dora The Explorer (baltimore club remix) (zshare)

28.10.07

Baile Funkin



Muziek om je bil op te schudden leent zich niet alleen heel goed voor het schudden van je billen, je kunt er ook erg interessante videoclips bij maken. Als we het toch over die baile funké hebben moet ik kwijt dat ik niet kan wachten op die Favela on Blast docu. Diplo had die productie in handen of zoals zijn ex-tanga MIA het wist te verwoorden: “GONE TO SAVE STRIPPERS IN BRAZIL” (lol). Er is nog geen releasedate maar op zijn webzeit kan je al wel 7 ille trailers bekijken.

Diplo is trouwens niet de eerste die een docu over de Baile Funk feesten en de Braziliaanse favela’s heeft gemaakt. Check die trailer van Favela Rising hier even en als het je wat lijkt kan je hem hier bittorrenten.

26.10.07

Amstereogalaxy fizza


Natuurlijk zijn er naast Swurdin nog een paar off-the-planet blogs op deze planeet (huh?). Amstereogalaxy houdt je niet alleen op de hoogte van die dope electrobangers, nee.... Papi rockt ook feestjes. En dat is goed, vooral als de Beesmuntboys en The Walk & Roger72 het tegen elkaar gaan opnemen. Dat wordt een intergalactische slachtpartij formaatje Battlestar Galactica.. En dat is AAN ouwe.

Gelukkig kan je daar kratis heen want degeen die me als eerste het meest obscure sci-fi youtubefilmpje mailt staat zaterdag +1 op de gastenlijst. Owja voor verdere details check je Amstereogalaxy zelf natuurlijk.

Superman that ho

Urbandictionary definition:

A male does a female (ho) in the butt and pulls out in time splooge on her back. Then allows the ho to roll over and fall asleep on her back. The next morning the sheets will be stuck to her back like superman's cape. Resulting in a superman ho!

25.10.07

Peedi Crakk - Fallback



Owja... Philly represent, Peedi komt hard als bodybuilders, maar dan straat. Zijn album Prince of the ROC: ROC Star moet ergens winter '07 droppen trouwens.

Random muziek


Voor je oren:

Britse synthrap: The Mitchell Brothers - Michael Jackson (zshare)
Indielectro: The Clik Clik - My Dunks (zshare)
Random noise: Alter Ego - Gary (zshare)
Electronic valleygirls: Dragonette - The Boys (zshare)
Crunkin Bmore: Young Leek - Jiggle It (zshare)
NY R&Bmore: Emynd - Put you to bed (zshare)

Sushi?



Natuurlijk ken je die snoeidope Koreaanse film Oldboy? Niet? Nou, Oldboy gaat over een Koreaanse papi die 15 jaar wordt vastgezet zonder dat hij weet waarom. Als hij opeens wordt vrijgelaten gaat hij op zoek naar wraak.

Nou zit er in deze flick een intrigerende scène waarin hoofdrolspeler Min-sik Choi een levende octopus opeet. En dat is fascinerend yo. De gedachte dat iets nog leeft voordat je het in je mond stopt. Haha, ziek right? Hierboven de making off van die scène.

24.10.07

ÉÉN+VIJF=AAN



Oew… nice. Je kan het altijd proberen maar eigenlijk valt er niet op Nike te haten. Jordan 5’s zijn hard en Forces blijven hard, en hard x hard = keihard. Ook leuk is het blog van Kanye waar deze foto's vandaan komen. Het lijkt er bijna op dat hij alles zelf bijhoudt en dat doet Ye best aardig. Hij update in ieder geval een paar keer per dag.

Owja, Swurdin trok gister 127 unieke bezoekers en dat is een recordje tot nu toe. Dank jullie wel! Hopen dat we met wat meer bezoekers ook wat meer kaartjes, sneakers of goodies kunnen gaan weggeven, waar je dan zelf weer wat aan hebt.

23.10.07

Girls - TWOTHOUSANDRAVE


Je weet dat die 1990’s weer helemaal fris zijn. Niet omdat de ‘fashion’bladen of neppe trendpappies dat zeggen, nee omdat ik dat zeg. Maar goed, Girls was altijd al into die Eurotrash en alle rare dingen die leiden tot nieuwe verse muziek. Check daarom zijn 200RAVE tape vol met shit die je al jaren niet in het openbaar durft te luisteren maar stiekem heel lekker vindt. Naast die ‘back then’ tracks zingen Cloetta Paris en Sally Shapiro ook een lekker nu-eurohouse deuntje mee. Niet 100% netjes gemixt maar kei en keihard ouwe.

Download: Girls - TWOTHOUSANDRAVE

Tracklist:
01 Suzanne Vega & DNA - Tom's Diner
02 Ce Ce Penningston - Finally
03 Adventures of Stevie V - Dirty Cash
04 Wamdue Project - King Of My Castle
05 Cloetta Paris - I Miss You Someone
06 Sally Shapiro - Anorak Christmas (Dyylan remix)
07 La Rissa - I Do Jay And Jane
08 Science - Masquerade
09 Nalin & Kane - Beachball (Dj Icey's The Sea Mix)
10 The Outhere Brothers - Boom Boom Boom
11 Culture Beat - Mr Vain

Nieuw speeltje


Ik heb nieuw speelgoed gekregen, en tentamens deze week. Dilemma, dilemma, dilemma. Als iemand nog dope tips voor games heeft of wil internetsgamen? Hollar naar me.

22.10.07

Be Kind Rewind



Michel Gondry is awesome. Mos Def en Jack Black zijn vrij awesome. Films zijn awesome. Dus een film over films maken is een awesomly goed idee. Ik bedoel, dat is de reden waaron pr0n low budget is en spiderman 3 258 miljoen dollar heeft gekost. Drie hete chicks vs. een dude in een spandex? Subject matters. Anyways we dwalen verder af dan die papi's in Lost. Komt helemaal goed met deze flick. 2008 ouwe.

En ja ik weet die trailer is al mad lang uit.

Crank dat Spidermaaayn





19.10.07

Doo Doo Brown / Hoochie Mama





Om je alvast in die partyvibe te brengen voor het weekend wat keiharde Bass, Miami style. Kwam trouwens deze vid van de vrouwelijke Bmore selectah K-Swift tegen op MTV. Check dat als je niet weet what Baltimore Club is all about.

18.10.07

Dope sneakers die geen Nikes zijn.


We love the shoes, we can’t stand the hype. Van een uitzonderlijke ‘Wajoo’ of ‘Saaaang’ als je een meisje op leuke sneakers zag lopen naar een ‘Nee niet nog één he’ voor de zoveelste chick die 130 euro teveel bij Patta heeft neergelegd. En nu Nike snapt dat al die regenboog-fruitykleuren keihard verkopen als je ze ook bij Footlocker neerlegt is er niet veel meer aan. Vans zijn leuk maar ik zie geen flye vernieuwingen. Meer varianten op patroontjes die ik al eerder heb gezien, op een schoen die ik al veel eerder heb gezien. Tijd voor iets nieuws, fris en anders dus. Je hoeft er alleen maar open voor te staan.


Creative Recreation
Dope sneakers die heel klassiek, soms wild, maar nergens over the top zijn. Sommige modelletjes staan niet eens gek op de golfclub of in de jachthaven. Karmaloop heeft ze en anders moet je even verder zoeken.


Visvims
Visvims, damnit. Al jaren wil ik een paar Visvims maar al jaren heb ik niet echt Visvim-geld. Ach ja, komt wel een keer. Grandism verkoopt ze en anders moet je is een retourtje Tokyo boeken.


MHI by Maharishi
Klassiek, rustig, stijlvol, straat. Zoals we van Maharishi gewend zijn dus. Karmaloop heeft ze trouwens, ze zijn wel een tikkeltje aan de prijzige kant. Doen me wel denken aan die dingen die Monobrows dropte.


Keep
Eigenlijk een vrouwensneaker maar als jij niks zegt zeg ik ook niks ok? Die bootschoenenlook doet het goed right? Ze verkopen ze op Freshcotton voor niet al teveel mandarijnen.


Jack Purcell’s
Jack Purcell’s zijn gewoon All Stars en doen het al jaren mad goed in Azië. De Europeaantjes schijnen maar niet aan de rare neus te kunnen wennen. En dat is jammer want ik vind hem best dope. Die haal je wel voor cheap op eBay trouwens.

Voor de DDames


Misschien een leuk pré-Sinterklaas cadeautje voor je vrouwelijke metgezel? Kan natuurlijk ook héélemaal verkeerd opgevat worden maar dat is af en toe ook best leuk. Coca Cola heeft in Japans trouwens ook een drankje op de markt genaamd Love Body die bepaalde lichaamsdelen laat groeien. Straks allemaal dubbel D’s in de tent.

17.10.07

Muziek voor uw oor, ouwe.


Gewoon wat muziek. Voor op je iPod of om je stieftante mee wakker te houden op een koude winternacht. Doe er wat mee.

Souljah Boy – Crank Dat (Lacrate & Samir remix) (zshare)
The Clash - Straight To Hell (MIA - Paper Planes sample) (zshare)
Dj Kentaro feat. Spank Rock - Free (zshare)

De Londonse Zombie Disco Squad rockt een keiharde Hip House mixtape. Je weet wel die flye beats ondersteund met snelle raps die peoples eind ‘80/begin ’90 luisterde.

Tracklist:
1. Beatmasterz Ft. Cookie Crew - Rok Da House
2. Double J - Bless the Funk
3. Mr. Lee - Pump dat Body
4. Young MC - Pick Up da Pace (Club Mix)
5. MC Crown - Situation (Hip House Remix)
6. Master Mixi and Skinny Scotty Ft. Dizzy D - I Can Handle It
7. MC Miker G - Show ‘em da Bass
8. DJ Fast Eddie - Hip House

Download: Zombie Disco Squad - I Still Listen To Hip House (right click, save ass)

The Cool Kids - Black Mags



Oew een Cool Kids video. Misschien inspireert dit me om van de zomer ook maar weer een BMX te halen en de hele dag door de stad te cruisen. Fok die lowriderbikes aka het equivalent van de PC Hoofd-traktor. Whut!

16.10.07

Never stop collecting

Wat random dingen die je best zou kunnen kopen. Niet dat je er iets aan zou hebben maar ey, het is een consumptiemaatschappij dus je moet wat met al dat geld.


De Islamitische variant op Barbie heet Fulla. Gat in de markt als je het mij vraagt. Nep dat Mattel dat zelf niet kon bedenken.


Een Lego ijsblokjesmaker. In die webwinkel van het doopste speelgoed ter wereld hebben ze nog veel meer leuke dingetjes: ga, ga & ga zelf kijken ouwe.


Wat retro Michael Jordan shirtjes, petjes en jackets. En dan het liefst die 80’s shit met veel Afrikaanse printjes en felle colourways maar ik vind mijn Space Jam tee ook best ok. Waar je het gaat vinden weet ik niet maar probeer Ebay eens?

Crookers is keihard de hardste


Onder de nieuwe bandjes vandaag een nieuw bandje. Crookers zijn twee vaders uit Milaan die hele nice electro-tech/Crunkhouse maken en een hoop wild doen. Of in ieder geval kapot wild kijken, maar wat wil je met zo een keihard gaande combinatie van genres. De echte mannen staan 9 en 10 november in respectievelijk Utrecht en Damsco op die Rauw feestjes. Om je alvast in de sfeer te brengen kan je naast die dope remixes op hun myspace hier een samplermix van een berg van hun nummers rippen:

Crookers Reprezent (Zshare)

Tracklist:
Crookers “Watotoro”
Crookers “See the crown”
Fontana introducing Crookers “Midnight square”
Crookers “Watotoro”
Crookers “Disco fidget”
Unkle Jam “Love ya” (Herve dub doubledit)
Crookers “Massive”
Crookers “Aguas de Parco”
Crookers “Chippin it up 4 a killa” (Trevor Loveys re-work)
Freeform five “No more conversation” (Switch rmx)
Justice “Phantom” (Crookers surprise edit)
BASSNECTAR ft. KristinaMaria “Yo” (Speaker Junk’s Jackin’ Brazilian Rave Remix)
Crookers “Pollution”
Crookers “Limonare” (The Bulgarian’s sweet like a lemon mix)

15.10.07

I LOVE TECHNO


MSTRKRFT, Simian, Digitalism, Miss Kittin, Lektroluv, Dave Clarke, Boys Noize, Klaxons, Justice en Goose op één dag zien? I (L) Techno in Gent? Wat? Kaartjes zijn rond de 45 euro maar ja dan heb je wel wat. 10 November ouwe.

Trouwens 4 November Mark Ronson in de Para. Ook leuk.

Armand van Helden - I Want Your Soul


Dit is leuk! Papi doet het goed in de grote vreemde Verenigde Staten. Kwam hem ook al tegen op Oxy's Pussy Party toen ik afgelopen zomer zelf in NY was. De video is geregisseerd door Va$htie die dan weer die 1992 fizza in de Bitterzoet rockte. Meer throwback dan dit wordt het niet.

12.10.07

Top5 zonder filter.


Club Zonder Filter is een creatief team opgericht door Josien en Kristel. Ze leveren creativiteit op maat maar houden eigenlijk vooral vuige (verkleed)partijtjes zoals Breeeezaah in de Meander en random door het hele land. Keihard hipdoen ouwe. Vrijdag de 12e (aka vandaag) openen ze die ‘ontfiltertour’ expo in de Chiellerie. Wat dat is en wat je er kan zien, hoe je daar geraakt of verdere details check je op die ongefilterde mami’s hun eigen blog. Nooooooooooh?

1. VUIG
Ons lievelingswoord, de ultieme manier om de wereld zoals wij hem graag zien te beschrijven. Zo'n mooi woord, tis zelfs een eigen t-shirtlijn waard.

2. Dierenpak
In een dierenpak kun je de wereld aan,dat is een feit. Daarnaast lijken alle jongens er opeens interessant in en alle meisjes sexy (naar onze mening dan).


3. LA GEARS
Deze jongens moeten terugkomen, in oldskool vorm, of het nu met strass, lichtjes, flames, lintveters, name tags of whatever is, een vuigere schoen heeft nooit bestaan. Graag ook die te brede, rare korte t-shirtjes om over een hoogopgesneden badpak te dragen en de jongens met een te bruin hoofd en blond getoupeerd haar.

4. Fruit chocolade combinaties
Die smaak, eerst knapperige chocolade dan iets raars zachts, zoets en ondefinieerbaars, sssooo nice.. de sinaasappel chocolade snippers van de AH, een pakje is precies genoeg voor twee personen of de after eight's openklikken tussen je tanden en dan de mint met je tanden van de chocolade afschrapen, oja en voor de watjes zijn er natuurlijk Pim's maar van ons mogen ze die koekjes weglaten.

5. TTC
Drie jongens uit Frankrijk die hele rare rap liedjes maken en daarbij ook nog eens heel sexy klinken. Het duitse equivalent Deichkind mag van ons ook een duit in het zakje doen. Elk optreden van hen eindigt met het totale publiek feestend op het podium. En als we dan toch een zingend meisje moeten noemen, dan noemen we in één adem MIA, Lovefoxxx van Cansei de Ser Sexy en Allison van Goldfrapp.

Wat de fuckski?


New Orleans weet dat die southshit aan is. New York weet dat die southshit aan is. Amsterdam weet dat die southshit aan is. De Bijlmer weet dat die southshit aan is. Ik weet het en jij weet het ook. Maar blijkbaar weten die Russen het ook? WTFQ? Niet geschikt voor offices of de woonkamer van je mama thoo.

11.10.07

Swurdin 'je mama' punt blogspot punt com


[Chorus x2 (Mike Jones & Paul Wall samples)]
I Keep purple stuff all in my cup, 84's when I'm rollin' up
I got them TV screens fallin' down
I Keep purple stuff all in my cup, 84's when I'm rollin' up
Gettin' high ridin' ripped swurdin' side to side

Clickerdeclakerdebangbang: Three 6 Mafia - Swurdin'Em

10.10.07

Wie is hipper dan ik?


Omdat hip niet altijd zo hip moet en hip voor je verkeerde redenen helemaal niet zo hip is: Kidparazzi. Partypictures naar het voorbeeld van The Cobrasnake of Last Nights Party. Met ook hele leuke zelfde style foto’s van dezelfde hipsters op dezelfde feestjes. Maar ach, deze slikken we nog wel. Op de volgende gaan we keihard haten, ok?

Eet dit: Ealty up in this.


Ken je Eatly niet? Niet? OK. Well, Ealty zijn die dames Naftaly en Isabella en gaan keihard als het om die kleurrijke, lieve en zoete ontwerpen gaat. Je vindt hun stuff in die Studio Shop in dat zijstraatje van de Nieuwendijk (Sint Nicholasstraat 38) en zag ze al op de runway van het Streetlab Festival. Omdat creatieve mensen weten wat er allemaal beter dan goedst is, hun top vijf. Waddap!

1. Pancakes & Candy
Naftaly is helemaal gek op pannenkoeken en Isabella is helemaal gek op snoep. Pancakes moeten nu gewoon helemaal inkomen, ze zijn rond, zacht en goed voor een stuk of 5 achter elkaar. Candy is eigenlijk gewoon Eatly, soms kan je een hele dag alleen maar snoepen. We willen in een huisje wonen gemaakt van candy & pancakes, Zoetzoetzoetzoetzoetzoet!


2. Sneakers
Soms kom je in een winkel en je moet gewoon huilen of soms wordt je gewoon heel erg verliefd op een schoen (we mogen het eigenlijk geen schoen noemen is gewoon te dope om een sneaker schoen te noemen). Maar het gevoel verliefd te worden op een sneaker is bijna één van de mooiste dingen.

3. Movies
Films geeft ons meestal inspiratie, we houden ontzettend veel van films.
Als we een filmavond organiseren: vrienden & families bij elkaar met candy, drinks en lekker zachte dekens om bij elkaar te kruipen als het koud en eng is. Naftaly kan wel 100 keer naar The Little Princess, The Indian In The Cupboard en Brown Sugar kijken.

4. Myspace
Myspace is DOPE!

5. Lachen
Je moet gewoon elke dag lachen, wij vinden het niet belangrijk maar het gaat gewoon vanzelf. We lachen letterlijk gewoon elke dag, ook al zijn we niet samen of alleen er wordt altijd gelachen. Denken aan een hele grappige dag of lachen om iets dat echt dom is, lachen om een serie of film en lachen op een moment wanneer je eigenlijk niet mag lachen. People just smile everyday !*

Owja JOH? Ja joh.



Ik spring weer is laat op een hele dope serie. Voordeel is dan weer wel dat je op een grijze maandagavond dat hele seizoen op de bank kan kijken terwijl je tegen je geliefde, love doll of kat aankruipt. Geen week wachten om die volgende 22 minuten te checken.

The Flight of the Conchords gaat over twee Nieuw Zeelandse folkzangers die het willen maken in The Big Apple. Samen met bandmanager Murray proberen ze hun bandje op de kaart te zetten en zijn ze een hoop dorky. Met één fan en geen dead presidents beleven ze de hele dag niets tot vrij weinig. En samen met dope maar rare songs is dat best vermakelijke televisie. Dus Mininova die bitch of.. koop de dvd? Wacht tot die shit over 3 jaar op televisie komt? Tsjaa..

9.10.07

Woeshi Moeshiiiiii


Een beetje druk met allemaal dingen die ik liever ook niet doe, maar morgen (echt) weer echte echte updates. Zet de volgende dingen alvast in je agenda.

Vrijdag 19 oktober in de Paradiso:
Kindred Spirits Vs Big Booty Express (ADE)
DJ's Aaron La Crate (US), Sinden (UK) Daniel Haaksman, Mr Wix, Antal, Funkaholic & Tom Trago
24.00 tot ...
15 euro (incl. daglidmaatschap)

Donderdag 1 november in de Paradiso:
Big Booty Express / Noodlanding
DJ's A-Trak (DJ van Kanye West) & DJ Mehdi (Ed Banger)
8 euro

5.10.07

UFO MUSIC


Mixtapes zijn niet alleen de manier om je niet druk te hoeven maken over welk nummer je het aankomende uur wilt luisteren. Nee, mixtapes zijn ook een mooie manier om nieuwe muziek te ontdekken, of oude muziek te herontdekken. Dat snappen die innovatieve streetwearpappies van A.L.I.E.N. ook best aardig.

Tracklist:
1. Non-Cent$ - Fela Mix
2. Bamboo Banger - M.I.A
3. Talk Your Shit - Mickey Factz
4. Play Mate (Melo - X Brazialian Wax Mix) Roxy feat. Tigga
5.Get Money (Non-Cent$ Mix) 50-cents
6. Money Speed (Dub Mix) Tigah rah
7. With Every Heartbeat - Robyn
8. Creator - Santogold
9. Pussy-Hole - Dizzie Rascal
10. MeloDEEZ - Melo - X
11. A-Squad - Duffle Bag Boiz
12. All American - Supreme feat Taz Arnold
13. Sex Pistol - Curtainz
14. Revolution - Dennis Brown
15. Black Roses - Barrington Levy
16. Bang Bang (Re-Mix) - Supreme feat. Murs

Download: A.L.I.E.N. Mixtape

Full Force - Quickie


Owja, owja... Ik zit echt helemaal in die retro arrenbie. AAN. Zat die thug met dat irritante stemmetjes ook niet in die Kid N Play films?

4.10.07

Sex in Japan


Japanorama vertelde ons al iets over sexytime in Japan. Maar diep als de BBC gaat hebben ze nu een docu gemaakt die verassend Sex in Japan heet. Inzicht ouwe, daar kan je wat mee. Straks weet je precies wat Enjo Kosai is en hoe de gemiddelde Japanese tegen pr0n aankijkt. Niet geschikt voor de bibliotheek, kantinelaptop of werkomgeving. Nudes op Youtube yo.

Deel 2 kijk je HIER natuurlijk.

3.10.07

Dat 1992 feestje


Jullie weten dat de 90s keihard komen. Daarom ook dat die ex van Pharrell met die vele krulletjes haar 1992 party aanstaande zaterdag in de Bitterzoet host. Het gaat keihard worden, want crews uit NY weten nou eenmaal beter hoe ze een hipperdehoppartijtje bouwen en Edson draait dus dat is altijd goed. Check die 1992 Myspace en ik zie je daar.

ROFLMAO

Will Smith to remake and direct The Karate Kid staring his son and Jackie Chan.

Wat? Hoe dan?

2.10.07

Het is zo!



Vergeet die crappy intro alsof je Ja Rule video´s downloade in 2001 en die crappy videokwaliteit want het is zo! The Dogs zeggen het, je mama is aan de crack ouwe.

Huarache Air Max Nike Patta Classic Ding Schoen Whut!!!!


Ik heb eigenlijk nooit wat met die Air Max Classics gehad. Waarschijnlijk omdat ik dit model eigenlijk nog steeds associeer met een stel éénhersencellige organismes die trainingspakken draagt en meestal keihard haat om het haten. Precies, die ben je liever kwijt dan rijk. Maar kruis je die Classic met die Huarache dan komt er toch iets heel doops uit. Hopen dat deze mooie rustige kleurcombo uitkomt en ze er niet gelijk wat clown/regenboog bullshit van maken.

1.10.07

Lee Stuart in die top5


Dus weer een topvijfje. Lee Stuart ken je waarschijnlijk van die dope DirtyDirtyDirty feestjes. Anders ken je hem als stylist van die zotte Opposites of die nieuwe Time Flies video Pete Philly. Naast lid van die sneakerpapies van Endorsed, altijd op zoek naar the-new-best-thing en freelance stylist runt hij zijn eigen stijltjesblog Will Style For Food. En dat is dope want wat is er mooier dan leuke mensen kijken op het interwebs? Hier zijn 5 dingen van het moment:

1. De kleur zwart
BLACK IS BACK.

2. hypem.com
Met al die hippe blogs die tegenwoordig alles maar posten onder het mom van 'dan zijn we er tenminste als eerste bij' is het wel handig dat je hier een artiest of track kunt invullen en de hypemachine dan het internet voor je af zoekt naar blogs waar hetgene je zoekt te vinden is.


3. HBO-series
The Sopranos, The Wire, Entourage. Allemaal gruwelijke series. Films zijn wack tegenwoordig, tv is wack tegenwoordig. HBO komt met kwaliteit.

4. Etentjes met vrienden
Iedereen is druk tegenwoordig en koken voor een groep is altijd leuker dan alleen voor jezelf. Dus je zoekt een lekker recept uit, nodigt wat vrienden uit, vraagt ze zelf een wijntje of toetje mee te nemen en gaat aan de slag. Stel je huis open; hoe meer zielen hoe meer vreugd, dat werk. Ik doe het nu al een paar maanden, elke week bij iemand anders thuis die dan ook kookt. Good vibes.

5. Girls Love DJs x Bjorn Borg boxershorts
Die shit zit lekker en kost niets, te verkrijgen op die gekke feestjes. BAMBAMBAM.

J*Davey - Land of the Lost


Back from Berlin maar daar in een later stadium wat meer over.

J*Davey is een bandje uit LA dat bestaat uit zangeres Brook D'Leau en producer Jack Davey. Ze rocken die indie/electro/R&B/hiphop/soul/newwave sound en gaan megaharder dan Ultraman. Zo megaharder dan Ultraman zelfs dat ze op Fader een hele dope mixtape hebben gedropt. Soulvolle broeierige beats die je niet direct in een hokje kunt plaatsen met frisse maar vies zwetende lyrics van die chick dus. Je download het hier via Nalden wiens link ik natuurlijk schaamteloos misbruik. Trouwens niet overtuigd? Check dan de video van Mr. Mister hieronder ouwes.



Download: J*Davey - Land of the Lost