29.2.08

Schrikkeldag ouwe!


Als je vandaag werkt doe je wat fout want je krijgt waarschijnlijk niets betaald. HA-HA. Laten we liever allemaal dope dingen doen waar we niet aan toegekomen zijn?

Lethal Bizzle - You'll Get Wrapped



Ik was niet gelijk in die zone, maar na 3 keertjes draaien voelde ik ‘em. Dit is natuurlijk ook hyperdrive:

Wiley - Wearing my Rolex (zshare)

28.2.08

Swurducation


Voor mensen die een beetje bezig zijn met waar ik mee bezig ben, is The Tipping Point van Malcolm Gladwell verplichte literatuur. Malcolm is een behendig journalist die aan de hand van duidelijke voorbeelden zijn theorieën over de maatschappij uitéén zet.

Anyways, op het ideeënplatform TED staat een interessante lezing van Malcolm die zeker je 17 minuten waard zijn. Je weet toch, met zo’n wauw-zo-kan-je-het-ook-zien effect:

Malcolm Gladwell: What we can learn from spaghettisaus

Lil Wil - My Dougie



Na dat hele succes van Soulja Boy en zijn Crank Dat beweging kon imitatie natuurlijk niet uitblijven. Haha, My Dougie is keihard, maar wat de fok is een Dougie??

Urban Dictionary:

'The term "Dougie" derives from the name of 80's early 90's Hip Hopper Doug-E-Fresh. The term "Dougie" means to have a cool or hip style.'

EU-RE-KA!

Het dansje is dan weer afgeleid van deze scène uit Paid In Full:

CLICK

27.2.08

That Cooler Kids


Keihard:

The Cool Kids – Action Figures (zshare)

Kei- en keihard:

The Cool Kids feat. Lil Wayne – Gettin’ It (zshare)

Niet vergeten! 5 Maart in de Paradiso, en later op dat Myspace feestje in Studio 80. Weezy staat die datum trouwens in de HMH, en de 6e in de Effenaar in Eindhovuuh.

Je weet

26.2.08

Akira is niet voor Hollywood


Hierboven ziet u de man die verantwoordelijk gaat zijn voor de verkrachting van de animé klassieker Akira. Leonardo di Caprio heeft besloten dat er een live action Hollywood remake van Akira moet komen met Leonardo di Caprio in de hoofdrol. Iedereen die het origineel heeft gezien weet dat Akira niet verfilmbaar is. Boven dat willen ze Neo Tokyo veranderen in Neo New York. Jammer!

Nu we het toch over Hollywood hebben: No Country For Old Men is geen bijzondere film (yeah I said it), Atonement had die Oscar een heel stuk meer verdient.

Het is niet veilig (in de club)


Wie: Dj Anonymous & J.Laini voor Top Billin

Inhoud: Een hele berg Electro, pokoes die scheuren, House, Baltimore Club en allemaal dingen waar je op kunt springen, vallen, opstaan en weer verder springen.

Download:

Top Billin 9 – Just when you thought it was safe in the club (rechterclick, save ass)

Tracklist:

Blocc 6: Legalize It
DJ Rated X: Wake Up
Los Hermanos: Quetzal
Alden Tyrell: Love Explosion Edit
Shut Up And Dance: Lamborghini Edit
Rod Lee: My Pony
DJ Anonymous: You Fine
King Tutt: Justin Track
DJ Sega: My Gunz
DJ Tameil: Bump Like This
DJ Tim Dolla: Shorty Roc
Rod Lee: Get Ya Handz Up
DJ Anonymous: Nothin’ But A Party
KW Griff: No Tears, No Fears
DJ Gant-Man: In The Hood (Wanna Party)
Usher: You Make Me Wanna (T&J Classic Garage)
Ali: Feelin You (Mood II Swing Mix)
Classixxx: Cold Act Ill
Jim Tight: Rock The Beats
Armand Van Helden: I Want Your Soul (Crookers crunk mix)
Egor Boss: Superfreak (Miles Dyson remix)
Robb G: 12 inch Therapy (Bass Kleph’s dirty ows mix)
Mylo: Drop The Pressure (Stanton Warriors edit)
Axwell: I Found You (vocal remode)
Jinx In Dub: Rockerz Dub
Wideboys & Sarah Seville: What You’re Thinking (Upnorf bass mix)
Bolivar: Merenque
Aaliyah: If That Girl Only Knew (Jon Buccieri mix)
Dj Deeon: Ride This M.F.
Dj Godfather: Cupid Shuffle( DJ Godfather ghetto tek mix)
Six Foe: Seasons

Gameboy op je beeldscherm III


Nintendo x Bape op je beeldscherm. Leuk, maar niet heel veel mooier dan mijn (saaie) zwarte exemplaar. Stickertjes plakken lukt mij ook nog wel. Ik ben pas impressed als ze de art direction voor de nieuwe Paper Mario zouden doen (hint).

Schieten op koters


Tropa de Elite: Captain Nascimento is een hoge pief bij de BOPE. BOPE’s zijn die militair getrainde dudes die de politie van Rio uit de shit halen als er geschoten wordt en de bendes en corruptie in de favela’s een beetje in toom weten te houden. Nou krijgt deze kapitein een kid, die hij daadwerkelijk zelf wilt opvoeden en dus heeft hij besloten om te stoppen bij de BOPE. Maar eerst moet er een opvolger gekozen worden…

Verwacht dus veel vechten in smalle straatjes, kids met geweren, corrupte politie en Funk Carioca feestjes. Keiharde politiefilm in de straten van Rio. Aanrader.

Bittorent download:

Tropa de Elite (Engelse ondertiteling)

Trailer

25.2.08

OLD SKOOL!!


We zijn die wild-homo gekleurde Nike’s en die winkels waarin ze liggen een beetje moe. Er komt gewoon weinig de-moeite-waard uit. Tijd voor wat anders dus! Even herinneren waarom we die sportstappers ook alweer zo appreciëren.

Huarache’s rechtstreeks van eBay geplukt. Waar je met goed zoeken hele hype dingen kunt vinden. Ik bedoel, waar koop jij ’92 Nike Huarache Internationals voor de prijs van een Whoppermenu met een grote cola en extra frietsaus? Precies.

Niet mijn maat maar ik heb mijn mensen om op die dingen te shynen. Want ja, alle sneakers moeten gedragen worden.

Herken je klassiekers


Weet je nog? Toen beats nog uit de demoversie van Fruityloops kwamen rollen, alleen Extince en Brainpower hun brood met die Nederlandsche flow verdienden, je Yo MTV Raps opnam en op woensdagmidag met zijn allen checkte, Ali B nog gewoon een boos jongetje was en Lange en Baas B die vernieuwende helden uit Diemen waren. Ja toen, toen was Nederhop dope.

Lange Frans, Baas B, Negativ & Ali B – 4 Specialisten (youtube)

THC – Je bakt er niks van (zshare)

Citton & Sticko Junior – Ze doet niet (zshare)

Bonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:

Brace & Baas B – In de club (zshare)

22.2.08

Genesis & Dum Dum


Een beetje laatste moment, maar vanavond draaien die boys van Beesmunt en Rogerseventytwo & the Walk in Paradiso. Best flyer want van 0.00 tot boem rocken ze de grote zaal. Het feestje heet Genesis en gaat je 10 eurow’s terugzetten.

Morgenavond is er dan weer wat te doen in Utrecht. Dum Dum is dat feestje waar je van allerlei dingen met een B hoort om je bil op te schudden: Booty, Baltimore, Bass, Baile Funk. Kazey uit Paris draait daar, naast $jammie the Money, Illvester en Etcenist. Tivoli Oude Gracht, van 11 tot heel veel later. Zie je daar!

21.2.08

Ducktape Nike's


Hahahhahahahahahahhaha. Via Reza.

Hondenspel


Dat is natuurlijk een vrij apart spelletje. Beetje hondje uitlaten, poep opruimen met een zakje, van je been aftrappen als het hondje opgewonden is.

Jammer trouwens dat we in Nederland niet echt een arcadescène hebben. En om nou naar Scheveningen te rijden om op wat verouderde bakken te spelen.

20.2.08

Oh he’s so Pringles



Één van mijn favoriete spellen is Marvel vs. Capcom 2 op de Dreamcast. Weinig vechtspellen kunnen tippen aan de dope selectie van karakters, onnavolgbare gameplay, over the top moves, 110+ combo’s en killer besturing.

Daarom ook dat originele exemplaren voor wild geld over het eBay schuiven en er nog steeds een levendige scène bestaat rondom dit spel. Een scène met zijn eigen terminologie voor de verschillende combo’s en karakters that is:

"Mahvel Baybee!"

"He got that mango sentinel"

“That nigga New York Knicks”

“Oh he’s so Pringles”

“Where yo curleh mustache at”

“Scoops, scoops, Hagendasz”


Hyperdrive.

Straatwear is niet voor de straat


Mono en ik zitten meestal wel op één lijn. Sure hij is meer van het ‘lezen’ en alle intelligente stuff terwijl ik het hier op Swurdin wat meer straat proberen te houden. Swurdin en Monobrow zijn één visie.

Zo ook over streetwear. Luidruchtige tees met 80’s-, hiphop- danwel sneakerreferenties, we zijn ze zat. Ook in de VS is die movement bezig en zelfs de merkjes die eerst keihard meededen springen in.

Zoals Reason die een dope I’m Sick Off It tee in hun collectie hebben opgenomen. Ik ga het niet kopen.

Over een maand is die hele anti-hypebeast movement weer played out en pikken we weer wat nieuws op om te verkrachten. Dat blijft een haat/liefdesverhouding tussen (onbewust) trends volgen en keihard proberen je eigen ding te doen.

19.2.08

DJ Sega op dat interview


Ik introduceerde je een tijdje terug aan DJ Sega. Sega is een van de meest opvallende en veelbelovende Club Music producenten van het moment. Niet voor niets zijn 7 van de 8 tracks op de nieuwe Hollertronix LP zijn van zijn hand. Woowzers.

Een paar vraagjes voor deze vader uit Philly.

How did you get into producing?

"It was kinda of a hobby at first. It was and still is an outlet for me. I've always had ideas and music in my head since I learned the remixed existed. I try to have a little bit of everything in my music."

How would you define your sound?

"I love a lot of genres, so i included them within my production. I like to try to maximize the experience of my music."

There is a lot of creative, young musical talent coming out of Philly. Can you describe the Club Music scene?

"All ages have their own way of lifestyle for this music. You have the "Nerds", the "Rockstars", the "80s Babies", and the "B-Boys". Those are just some of the types. Then you have the dances, the dress attire, etc. It's almost a theraputic experience."

I heard clubs in Philly only open till 2, what happens after that hour?

"Some people go from one club to another, others throw their own afterhour party, some even got so tired from the first party, they call it a night."

What's would you say is the difference between Baltimore and Philly club music?

"I think Baltimore Club Music is a lot more original and repetitive. Back in the day they made only two types. Fight music and fuck music. Philly Club Music has more of wider selection of types and remixes of songs you used to love. I like to make people fall in love with their old favorites all over again; no matter what genre."

Een paar van Sega's tracks download je nog steeds hiero.

Of check:

Mad Decent Radio #23
Mad Decent Videocast #24

Zijn bangin Rockstars vs Clubheadz mixtape koop je via Juno.

Gameboy op je beeldscherm II


Ik ben wel op die retrotip maar dit soort dingen maken me een beetje moe. What’s the Point? Wie zou dit willen hebben? Waarom? Goud is zowiezo niet mijn ding tenzij het nep is.

Zoiets koop je trouwens bij de edelsmeders van Swiss Supply voor respectievelijk 17.500,- dollars. Maar dan kan je wel onderbelichte spelletjes spelen en net doen alsof je ze nog leuk vindt.

Anyways.. Wie leent me Paper Mario voor de Wii?

18.2.08

Muziek is voor maandag


Gewoon even wat muziek:

Die nieuwe track van mn girl Muffy. Omdat Muff hard komt op die bubblegum tip.

Muffy - Rich Girls (zshare) (m4a)

Fully Fitted is dat alles mag & cover project van Amanda Blank, Pase Rock en Spank Rock Dj’s Darko en XXXChange.. Maar die hele samenstelling kan nog veranderen. Hun eerste coming out is een mix-up van Birdman’s 100 Million, Justice’s D.A.N.C.E. (ja alweer) en Phantom.

Fully Fitted - 100 Million (zshare)

Rev McFly en zijn Ninjasonik zijn die alternatievelingen van dat rare I’M A TIGHT PANTS WEARING ASS N*GGA liedje. Hier de rapremix.

Ninjasonik - Tight Pants (Rap remix) (zshare)

Wiz Khalifa - Say Yeah



Dope! Dit is precies zoals deze video eruit moet zien. Wiz Khalifa ken je van een maand geleden toen ik je over hem vertelde. Daar download je ook die track trouwens.

15.2.08

Gameboy op je beeldscherm



Gameboy/Gamegirl ken je misschien nog wel van die Fuckable tape die Girls een flinke periode terug pompte. Dat grappige groepje uit Australia brengt binnenkort een EP’tje uit: Golden Ghetto Sex. Okaay…

Om dat te pushen heeft een papi genaamd Moopjaw een kleine videopromo gemaakt. Hilarieus ouwe..

Gameboy/Gamegirl – Sweaty Wet/Dirty Damp
(zshare)

14.2.08

Not so Ready to Uff


Van best wel schattig lolita-ish meisje naar dit? Hmmm.. jammer Uffie.. trek wat aan. Wie was die andere crackhead ook alweer die voor coupe soleil ging?

Trouwens die (niet zo) nieuwe is dan wel weer áán:

Uffie - Brand New Car (zshare)

Die Ed Rec vol. 3 plaat komt er trouwens aan, kijken hoe dat wordt.

Kanye - Flashing Lights (Lights Lights Lights)



Ik voel hem! Er komen nog twee delen/clips dus we zullen zien..

13.2.08

The Freshest Kidz op dat interview


The Freshest Kidz is die lightspeed gaande frisse Dj crew uit Rotterdam. Daar kom ik gemiddeld niet zo vaak dus ik heb papi’s nog niet zelf horen draaien. Aan de andere kant hoor ik gemiddeld zulke goede verhaaltjes dat ik die boys zelf maar even aan het woord laat:

Wie en wat dan?

”The Freshest Kidz, Jeff & Henno, Muziekliefhebbers, Bboys behind the Decks.”

En wat draaien jullie dan?

”Wat we zelf zouden willen horen. Dansbare mix van o.a. Pop, Rock, Dancepunk, Postpunk Breaks. Maar ook Baltimore, hiphop, 80's, Baile Funk, Electro, 60s stuff en ga zo maar door.”

Ik hoorde dat toen jullie op die SEEN x Bassline fuif moesten draaien, half Rotterdam daar was om jullie te supporten. Waar komt al die liefde vandaan?

”De Rotterdamse Mentaliteit! En een beetje toeval (hahahaha)”

Wat is het verschil tussen een Amsterdamse en een Rotterdamse fizza?

”Rotterdam is echt ons kent ons. Amsterdam is er toch meer gevarieerd publiek.. Variatie is cool, maar om eerlijk te zijn hebben we Amsterdam nog niet zo los zien gaan als Rotterdam..”

Waar ze dan spinnen en alles check je op hun Myspace.

Nobody Beats The Drum. Ik ben Nobody.


$jammie van het multi-interpretable trio Nobody Beats The Drum mailde me of ik 3 tracks met jullie wou delen. En dat delen, daar zijn wij wel voor. Komen van hun nieuwe album Beats Work af wat een hele werkende titel is. Alle 3 de tracks gaan best los maar Quit your Job is duidelijk me personal favorit..

Beats Work ligt de 29e in de winkel en daarvoor geven deze vaders 2 feestjes in Damsco en Utka. Meer daarover op hun Web- of Myspace.

Nobody Beats The Drum – Kwikkestylers (zshare)

Nobody Beats The Drum – When I Get Low (zshare)

Nobody Beats The Drum – Quit Your Job (zshare)

Van Quit Your Job is door 100% Halal een clipje gemaakt. Hele dikke artwork ook! Goed bezig.

12.2.08

Leuke trui papi!

Skins is weer begonnen


Ik vertelde je eerder al dat Skins weer zou beginnen aan een nieuw seizoen. Dat moment was dus gisteravond en zoals we van het interwebs gewend zijn staat dat natuurlijk netjes de volgende dag online. Niks moeilijk doen:

Skins S02E01 (bittorent)

Trouwens Lost is 2 weken terug ook weer los gegaan. Je weet met een eiland, en complotten en ijsberen enzo:

Lost S04E01 (bittorent)

Lost S04E02 (bittorent)

Fuck a social life, bankhangen ouwe.

Crookers & Scottie B


Voor je agenda:

7 Maart staat Baltimore Club legende Scottie B in de bovenzaal van Paradiso tijdens Big Booty Express.

Die vies gaande gasten van Crookers staan in de Melkweg op 11 April en 12 April in het Utrechtse Tivoli tijdens (i guess) Rauw.

11.2.08

Vettig & Morsig #10 met Cheveuxmaison


Ik heb je verteld over wat Vettig & Morsig is en over die samenwerking met Swurdin.net. Aaight, tijd om te blazen als wolven richting instabiele huisjes vol met varkens. Juistem.

Op die alweer 10e tip van Vettig & Morsig represent Cheveuxmaison keihard die schurende, bleepende, Franse electro de ether in. Veel Ed Banger en Kitsuné achtige tracks dus, maar ook wat Crookers, Kraftwerk en eigen edits voor de afwisseling. Niet te vergeten rockt Cheveux nog 2 exclusieve tracks van Rogerseventytwo en Fransoos Don Nola.

Voor jou, van ons. Dus doe die moeite want het is weer helemaal kratis.

Download:

Cheveuxmaison – Vettig & Morsig # 10: Dirty Extraordinaire (zshare)

Tracklist:

1. Intro - Daft Punk & Justice
2. Material - Secret Life
3. Rogerseventytwo - Imagination (V&M Exclusive)
4. Calling in Sick - Cali Games
5 Choreo - Cut The Dust
6. Knightlife - Ambobop
7. The Shoes - Knock Out (Tom Deluxx Remix)
8. Chromeo - Fancy Footwork (Strip Steve Remix)
9. Fukkk Offf - The Bottom
10. Like Woah! - Oh I Like (Whitenoise Remix)
11. Spitzer - Kapersky
12. Tom Deluxx - Drama Queen
13. FredzeFred - All That Motherf*ckers (Toxic Avenger Remix)
14. David Robato & Teki Latex feat. Manda Djinn - Institubes Express 999
15. Kraftwerk - Tour de France
16. Jhz & Hyper - Computer Says No (Hystereo Rebrand Mix)
17. Dmitry Fyodorov - 1B 1
18. Justice - Phantom (Ghettoruckus Remix)
19. David Bowie - Rebel Rebel (Soulwax Chevedit)
20. Crookers - Lick My Lennon (Bloody Beetroots Remix)
21. Kazyo - Make Yeah
22. Whitenoise - Its What We Do
23. Don Nola - Barthoi (V&M Exclusive)
24. Tekel - Bezu Christ
25. Bloc Party - I Still Remember (SebastiAn Remix)

Overdrijven is een hobby

Buraka omdat het hard is



Ik kwam er net achter dat ik nog nooit wat over Buraka Som Sistema heb geschreven. Even goedmaken dus. Buraka is een Portugese act die dat Angolese Kuduro ding next level trekt. Een tijdje geleden hebben ze een LP’tje gereleased waarop bovenstaande track staat. Daarnaast maken ze ook hele warpspeed remixjes:

Da Weasel - Dialetos (Buraka Som Sistema remix) (zshare)

Shy Child - NWS (Buraka Som Sistema remix) (zshare)

9.2.08

Vettig & Morsig & Swurdin


Ok, wat nieuws. Voortaan gaan die papi’s van Vettig & Morsig exclusief die maandelijke mixtape droppen op Swurdin.net. Vettig & Wie? Dat legt Milan, de aanstichter van deze warpspeed gaande reeks viezigheid hieronder even uit.

Wat houdt Vettig & Morsig precies in?

"Zie Vettig & Morsig als een plakkerige snackbar. Iedere keer halen we weer wat smakelijks uit het donkerbruine vet. En dan hebben we het niet alleen over bekende namen, bij ons hoor je ook juist veel gasten die net als ons op zoek zijn naar de randen van de maximale sound. De ene zoekt het meer in het rauwe Franse werk, de ander meer in de Engelse 'Sinden/Switch' sound. Baile Funk, Baltimore, Favela, Acid, Trash en French, alles komt langs bij één van onze mixen."

Er zijn al zoveel dope mixjes out there. Waarom moeten we juist die Vettig & Morsig tapes downloaden?

"Naast kwaliteit, veelzijdigheid en bijzondere tracks willen we vooral ook lol en energie brengen. Het moet allemaal niet te serieus. Als barhangen of een beetje lafjes schurken op een minimalbeat jouw ding is, dan hoef je niet bij ons te zijn maar als je houdt van dikke pap, retehete chilipepers en een zweetdruppel hier en daar, dan zal Vettig & Morsig je goed smaken!"

Waar zijn jullie verder nog mee bezig?

"Naast het zorgen voor meer en vooral nog dikkere mixtapes wordt aan een Vettig & Morsig feest gewerkt voor dit jaar. Een vettige website behoort tot de toekomstplannen."

Maandag dus die nieuwe Vettig & Morsig mixtape op in dit.

8.2.08

Captain Swurdin


Het wordt keihard een hype maar ik doe er gewoon aan mee: Bootschoenen. Als sneakerrocker heb ik alleen geen idee hoe ‘normale’ schoenen kopen werkt haha.

Je hebt dan natuurlijk die boatshoe crossover zoals deze Mad Jibe (Dunk) en Adidas heeft volgens mij ook zoiets rondlopen maar mwaaaa. Visvim doet het dan veel ááner met bovenstaande Sophnet’s of die Hockney’s die je nog wel eens relatief cheap van eBay kan trekken.

Ja.

Tips en tricks graag want I dunnow. We gaan voor de netjes.

Barry?


Via The Arab Parrot

7.2.08

6.2.08

Swurdin.net


Swurdin is echt volwassen vanaf nu met een domeinnaam enzo. Binnenkort gaan we nog wat dingetjes veranderen dus blijf vooral terugkomen.

Bookmark dit even:

Swurdin.net

Stiffed - A Day With Andrew



De zingende mevrouw in bovenstaand filmpje ken je misschien beter als Santogold. Vroegah maakte zij met haar bandje Stiffed hele hype punkrock, nu doet ze dat electro ding. Ook leuk maar ik voel dit wat meer – I guess.

Santi's tour DJ heeft een leuk 20 minuutjes mixje gemaakt met wat punk, Project Pat, N.W.A. en wat andere dingen:

Dj Martelo doet 20 minuten (zshare)

Er komt binnenkort trouwens een Santogold x Maddecent mixtape aan so stay put.

Japanners slapen graag


Japanners slapen graag. Andere Japanners maken graag foto’s van slapende Japanners. Wij kijken graag naar foto’s van slapende Japanners. Die papi’s kunnen het echt overal.

Awesome.

5.2.08

Best Party Ever!!!


House komt uit Chicago, wat Chicago House tot één van de puurste vormen maakt. De naam House is ontstaan omdat de eerste producers platen gebruikte die gewoon ergens in hun huis/house rondzwierven.

Dus dat mag je weer vergeten. Gewoon 80 minuten gladde beats en druppelvormige drums met Marco Morales en die Australische feestvader. Omdat dat voor de afwisseling ook áán is.

Download:

Marco Morales - Best Party Ever!!! (rechterklik, opslaan)

Tracklist in die comments yo.

Power Rangers

4.2.08

Dilla Lives On


Wie mijn Last.fm weleens checkt weet dat ik Dilla heel hoog heb zitten.

Op 10 Februari 2006 overleed James Yancey aan de gevolgen van de ziekte Lupus. Aanstaande Woensdag 6 Februari, staat Bitterzoet voor de tweede maal in het teken van deze producer's muziek met de tributeavond "DILLA LIVES ON".

DJ's Lefto, Turne, Full Crate, FS Green & Bob Mayata zorgen voor een avond vol met Dilla's muziek. Daarnaast is er van alles te beleven waarover je meer leest op de achterkant of de voorkant van de flyer.

De damage is 5 euro maar die gaan naar de research naar Lupus. Ik zie je daar!

Sega gaat verder dan die 16 bits


DJ Sega is dus die jonge Club Music producer uit Philly. Hier alvast wat geluidsgeweld en dan later deze week een korte Question & Answer met de toekomst van dansvloeren.

DJ Sega - Paper Planes remix (zshare)
DJ Sega - Smells Like Teen Spirit (zshare)

DJ Sega - Pinky & The Brain (zshare)(low quality)

Via Maddecent

Repperderemix


Zelf kan ik niet zoveel met dat nieuwe album van Extince. Het is allemaal een beetje mwaa en tsjaa. Wel heet is het om elementen uit die Repperdeklep track te halen en om te bouwen als iets waarop we kunnen dansen, zoals Etcenist en C-Code deden. Bijna net zo heet als die Oosterse dame in de video.

Etcenist & C-Code - Repper-de-klep remix (zshare)

1.2.08

SEEEEEGAAAAA


Ik kreeg net dit door de bus van die guys van 51:51 (thanks). De artwork doet me natuurlijk gelijk denken aan die Sonic Dance cd’s. Hahahaha.

Het is een mixtape van DJ SEGA die hele hype Club Music pompt, rechtstreeks uit Philly. Maandag ga ik je wat meer over SEGA vertellen maar hier is alvast een teasermix van bovenstaande disc:

DJ SEGA – Rockstars vs. Clubheadz Teasermix (zshare)(64 kb)

Mocht je die shit willen bestellen dan kan dat natuurlijk bij TTL.

Dit weekend: Shoppen & los gaan


- Extra veel korting bij de Patta. 50-80% sale.

- Electro specialist DJ Klever in de bovenzaal van Para tijdens Big Booty Express. Vrijdag dus.

Waterloopleintje


Je kan heel hip gaan doen op de Noordermarkt en alles, af en toe loont een rondje Waterlooplein ook gewoon. Vooral als je vroeg gaat trouwens. 15 euro en ziet er ongedragen uit. Lekker warm tijdens dit weer.