31.5.09

Mixtape: Flinke Namen - Kunst & Vliegwerk

kunstvliegwerkjpeg.jpg picture by Swurdin

Ik ben laat met deze. Als je een beetje internet waar ik internet dan weet je namelijk al lang. Toch wil ik de nieuwe tape van de Flinke Namen met je delen. Die is namelijk sick van begin tot eind en van een niet Nederlandse kwaliteit (lees: goed). Je hoort dat er effort in zit en er over nagedacht is. De features van Extince, Gers en Benny Sings zijn sterk en Fikse Namen op een Oizo beat is nice.

Kritiekpuntje: Misschien wel zo tof dat het album straks tegen kan vallen?

Flinke Namen - Kunst & Vliegwerk
(direct link)

Cracklist in de comments.

30.5.09

Nieuw huis!

Picture7.png picture by Swurdin

Even een biggie biggie big up naar Jesper van de Vage Gasten voor de hookup.

Dat betekend de aankomende week wel even verhuizen enzo. Chaos (en eventjes wat minder updates) dus.

28.5.09

5 Juni BANGERS

bangerzzz.jpg picture by Swurdin

Ben daar of ben raar. Van de week meer info!

27.5.09

Lach me uit...



omdat ik dit echt heel mooi vind of omdat ik dit niet ken. Van sommige dingen ben ik redelijk op de hoogte, van anderen niet. Zo moest Top Notch de Surinaamse Damaru tekenen voordat ik erachter kwam dat hij bestond. Sinds november '07 online. Chell komt even met die vertaling van dat Surinaamse stukje:

"Ik geef water, dan ga je groeien,
en zwarte aarde, dan ga je bloeien."


Hard. Ik moet meer FunX checken.

WIN: 4 paar Vans & een trip naar Cali

10053739.jpg picture by Swurdin

Nu wordt het pas echt tof. Namens Vans mag ik vier paar Era's uit het Off The Wall pack verpatsen, zie hierboven. Het gaat wel om maatjes 9 dus heb je biggie feet dan heb je pech gehad.

Daar moet je wel wat voor doen: Zoek het meisje met de allermooiste, tofste of grappigste b00bs voor me en ik hook je op. Jouw paar voor mijn paar. Browse terug en je weet een beetje waar ik van hou. Girls op Vans of skateboards zijn natuurlijk bonuspunten.

Mail me je foto of liever een link naar je foto op swurdin@gmail.com. Er zijn troostprijzen voor als je geen maatje 9 hebt en nee, ik geef niet alles weg aan homies.

*** We zijn nog niet klaar! ***

Via Vans en Britain kan je met een beetje knip & plakwerk, wat photoshop skills en een berg talent een tripje naar California winnen. Je gaat een beetje surfen, skaten, golven, hangen met (wanna be) sterren en een kleurtje bakken. Geheel verzorgd.

Wat je moet doen is de onderstaande 'Create your own off the wall' poster hier downloaden of ophalen in de winkel. Vervolgens maak je er iets kunstzinnigs van en mail je het (als zip-bestand) naar swurdin@gmail.com of drop je het langs bij een Britian shop. Verfen, punniken, plakken of er een paar liter bier overheen spuiten, het mag allemaal. Als het maar live wordt. De hardste inzender gaat naar Cali. De uitslag wordt op 7 juli bekend gemaakt.

-12.jpg

Doe je winnen dan moet je Joey even een knuffel geven. En ja deze actie is totaal vrouwonvriendelijk in de ogen van sommige dames. Sorry sommige dames.

Jerkin'



Jerkin - niet te verwarren met cirkle jerkin - is een vrij populair dansje in de beruchte Bay Area. Jonge kids doen toffe dingen met hun benen, in skinny jeans nog wel. Dat ziet er leuk uit en ik voel die hele hyphy movement wel.

Op die tip bekijk je ook die nieuwe video van The Pack. Die boys samplen gewoon weer een bmore classic. Het is een fuif:

26.5.09

We Are Phoenix



Op een zonnige zaterdagmiddag wees homeboy Baard me op het Franse bandje Phoenix. Hun 4e album Wolfgang Amadeus Phoenix is fuckin lekker en kan je halen bij je lokale of niet zo lokale torrent-apotheker, of vanaf vandaag in de winkel. Even mijn favoriete liedje delen (hier krijg ik gezeik mee):

Phoenix - 1901 (zshare)

Dan nog even vertellen dat Phoenix 4 juni in Trouw staat. Het is uitverkocht, dus dat is dan weer wat minder. Maar misschien kan er nog iets geregeld worden..

Woooooooohah!

Picture3-4.png picture by Swurdin

Inspiratie is een bitch. Een mooie dat wel, maar af en toe heb je het gewoon even niet. Toen kwam opeens Wooooo voorbij. En ik weet dat zowel Jan Wigwam als Knotoryus het er al over hebben gehad, maar ik wil je heel erg adviseren om Wooooo Magazine te bestellen.

Wooooo is een tijdschrift met alleen maar interviews. Het is gedrukt op formaat doktersroman en alle gesprekken zijn vraag / antwoord uitgeschreven. Soms gaat het over de geinterviewde, soms gaat het ook over de interviewer. Soms gaat het ergens over, vaker gaat het nergens over. Bizar grappig en heel wat meer fun dan al die plaatjesboekjes die fashionmagazines heten.

voor 12.50 dollar op je deurmat. Bestellen dan maar.

Girls & Beats #33

4_l_80be601dc1122fae21f04e597eb506a6

Elke zoveel zoveel één rof meisje en de beste, nieuwste muziek around the blogs.

Eigenlijk voor money, maar ik mag hem delen The Fools. Zomer: Kelevra - Love You So (The Mightyfools remix) (zshare)

Keepin it slow, dat kunnen ze blijkbaar ook: Thunderheist - Cruise Low (zshare)

Cool song, en wie is dit eigenlijk?: Chelley - Took The Night (zshare)

Met die boy van Ninjasonik, dit staat heel hoog in de Hype Machine charts: Telephoned feat Telli Federline - Turn My Swag On (zshare)

Een beetje op die Valerie tip. Love it: Annie - Anthonio (Designer Drugs Remix) (zshare)

INT op de beat: Nation Of Elzi - Don't Leave (zshare)

Geslapen op deze maar fuck wat een sicke track. Kikkers: Toadally Krossed Out - Toad Theme (zshare)

Suggesties voor meisjes en tracks of eigen producties stuur je via swurdin@gmail.com of Twitter.

25.5.09

Hardest decision EVER

Picture4-5.png picture by Swurdin

Ok, ik loop nu met een semi-kapotte Samsung whatever smartphone rond. Een kutding want Windows op je mobiel betekend dat de mogelijkheid bestaat dat basisfuncties als sms'en en bellen vastlopen. Tijd voor iets nieuws dus. Maar what?

Blackberry Bold (sneller) of Curve (kleiner)? iPhone of wachten op de nieuwere iPhone? De Google Phone ondanks zijn flaws en de opvolger die er aan zit te komen? Wachten op de Palm Pre?

De functies die ik nodig heb zijn: Twitter, mail, een ok manier van browsen en het liefst geen wacke touchscreen.. Wat denk jij?

Verwassen shirtjes & stinksneakers

[mime.jpg]

Hoe leuk was Trash & Treasures de vorige keer? Heel leuk Rory. Op de rommelmarkt slash party waren er goodies voor iedereen, er was alcohol, er waren leuke hipsterish people en er was toffe muziek. Niet in de laatste plaats omdat ik toen de laatste 1,5 uur plaatjes mocht spinnen.

Dat gaan we aanstaande zaterdag nog een keer, zo niet beter doen. Naja, eigenlijk gaan we het gewoon beter doen. Ik ben er in combo met Lee, de Kevin Spacies, Karel, Sjaak, Vinnie, Donnie, Sjakie en zelfs dj Albert Cuyp is er - zijn debuut. Ga je naar huis met leuke goodies, goedkope Nike's, een verhoogd alcoholpromilage en misschien wel een leuk hipsterish meisje. Je weet wel, met zo een bandje om haar hoofd. Meer info op de Trash & Treasures website.

Michael Jackson



Soms hebben mensen een heel goed idee. Soms is dat heel veel mensen Michael Jackson laten zeggen. Soms is dat een interactief schilderij.

Schlachthofbronxterview

http://mixedbizness.co.uk/wp-content/uploads/2009/03/shb.jpg

Dit is een klein gevalletje van mosterd na de maaltijd, de innovatieve bassliefhebbers van Schlachthofbronx stonden namelijk afgelopen vrijdag in de OT301. Geen nood, ondanks dat mosterd na de maaltijd totaal overbodig en niet te vreten is waren ze toch bereid even te praten, via de mail that is.

Can you shortly introduce yourselfs? We are three guys from Munich doing music (2 DJ's / producers, one drummer) and met in our neighborhood.

Your music use a lotta influences from different kinda bass en new world music. How did you get into these kinda types of music? We're always looking for new stuff from everywhere. Parties here started to get boring for us and we wanted to have a sound that changes styles a lot AND gets people to go apeshit. When we play you probaly wont hear the same style longer than 4 minutes...

Local bass music styles really seems to be the next big thing after the whole electro thingy.. whats your vision? We'll probaly keep on working with unusual samples/instruments and right now we re really into uptempo soca and meringue stuff but anyway: will stick to the 'it has to work in the club' - thing.

Do you guys have any weird backstage rituals? Drinking tea.

Hahaha, so whats the future? We have an album coming out, an EP and another one with the South African Slush Puppy Kids. Also we'll play as much as we can and maybe we'll start playing stuff as a band..

Ok thanks. Die gasten staat hier Augustus weer maar daar hebben we het dan wel over.

24.5.09

The Girlfriend Experience



Sasha Grey ken je van flicks als Teenage Whores 3, Flower's Squirt Shower 5, Swallow My Children en Cum Fart Cocktails 5. Die films zitten allemaal in het wat erotischer hoekje en Steven Soderbergh dacht dat mevrouw Grey ook wel wat anders zou kunnen, hmmm..

Dat is niet zo lekker uitgepakt. Eigenlijk heb ik nog nooit zo een ambitieloze onzin gezien. De film is een beetje documentairestijl aan elkaar geplakt en zou het dus van andere dingen dan toffe camerastandpunten en puik monteerwerk moeten hebben. De dialogen en het acteerwerk zouden top notch moeten zijn maar dat zijn ze niet. Sasha is een beetje een zoutzak die nergens wordt uitgedaagd om een beetje te acteren. Dan is het verhaaltje ook nog eens mad random en zijn de dialogen mwaa..

Wat doet die flick dan wel goed? Nou, de poster, de trailer en de pay-off - 'Go see this with somebody you fuck'. Daardoor lijkt het alsof je dit wil zien, maar dat wil je eigenlijk niet. Niet downloaden:

The Girlfriend Experience (torrent)

22.5.09

Mixtape: 'Vintage' Kanye - Freshmen Adjustment

http://i.realone.com/assets/rn/cms/2004/large/Kanye_West_4_-_WCGIs_Big_Jam_V_2004_-_lg.6774359.jpg

Toen ik Kanye voor het eerst hoorde rappen werd ik mental. Ik kende zijn beats van Talib's Quality en The Blueprint maar wist voor de rest echt niet wie deze dude was. Insteek: fris. Stijl: fris. Flow: niet heel tight maar vernieuwend.

Tijdens de nodige quest naar meer info kwam ik erachter dat hij 18 mei 2004 in de Paradiso stond. Ook daar wist hij zich te bewijzen met een volwaardige show. Ye all over het podium, John Legend op de keys en Damon Dash die het eerst presteerde zijn 2Way in het publiek, en een halve fles vodka over zijn eigen hoofd te laten vallen tijdens het maken van de Roc-a-fella diamond. Classic!

Ik had toen alleen nog zijn mixtape Freshment Adjustment geluisterd. Eigenlijk nog net iets toffer dan zijn eerste album College Dropout. Dat omdat classics als The Good, The Bad, The Ugly en - vooral - Apolagize er niet op stonden. Good ol' times. Enjoy.

Kanye West - Freshmen Adjustment (mediafire)

Tracklist in de comments!

BANGERS in Archive

archivebangers.jpg picture by Swurdin

De flyer van mijn feestje BANGERS staat in het advertising blaadje Archive. Vrij tof voor mij, Boemklatsch en Studiospass omdat we er elke maand weer effort in stoppen. Archive is het boekje dat elke zichzelf respecterende art director naast de pot heeft liggen, wereldwijd.

5 juni even vrijhouden dan is de volgende Banger. Jacco nog een keertje bedankt voor de notification en de scan!

21.5.09

GNARLY!



Het woord Gnarly kwam ik december 2008 voor het eerst tegen in bovenstaande filmpje (skip even naar 4:32 minuten) van Hotcrew 57. Vorige week dropte homie Lola een random gnarly en Gio Twitterde een gnarly. Wat de fuck is gnarly? Urban Dictionary:

'Gnarly is when you've gone beyond radical, beyond extreme, it's balls out danger, & or perfection, & or skill or all of that combined.'

'Adjective; used to describe anything really far out and amazing, not necessarily lovely; an extraordinary stunt, or event.'


Aaight. Een fles op je homie zijn hoofd kapotslaan? Gnarly. Een biertje drinken? Not so gnarly. Seks met een lilliputter? Gnarly. Seks met je saaie, blonde huisgenoot? Not so gnarly. Anyways.. kunnen we dat hier zeggen? Wat denk jij? Hypewoordje van zomer 2009?

20.5.09

Girls & Beats #32

http://i5.photobucket.com/albums/y178/audrey3/Omahyra-Mota.jpg

Elke zoveel zoveel één prachtig meisje en de beste, nieuwste muziek around the blogs.

Sickest club producer van het moment: Rob Threezy - Xplosion (mediafire)

Buraka was trouwens nice vorige week: Rye Rye feat. MIA - Bang (Buraka remix) (mediafire)

Folks in de club dus: Fever Ray - Triangle Walk (Tiga remix) (mediafire)

Love this girl, love this song: Amerie - Why R U (mediafire)

Tacky en simpel maar ik voel 'em: New Boyz - Your A Jerk (mediafire)

Ondanks dat het tijd wordt om Dilla met rust te laten voel ik deze wel: J Dilla feat. Raekwon & Havoc - 24K (mediafire)

Alchemist kan dit: Alchemist feat. Three 6 Maffia & Juvenile - That 'll Work (mediafire)

Suggesties voor meisjes, tracks of eigen liedjes stuur je via swurdin@gmail.com of Twitter.

19.5.09

Piracy!

Picture4-4.png picture by Swurdin

Breng je een video uit voor een clip genaamd T.I.A., doe je die funky kleurtjes en dat derde wereldse bewustzijn dan leg ik al snel de link naar die rappende dame met roots op Sri Lanka.

Ten onrechte, want K'naan (spreek uit: Keej naan) is meer dan dat. Hij is opgegroeid in Somalia en later naar Canada verhuisd. Hij heeft wat te vertellen maar dat doet niet onder aan de vorm. Geitenwollensokkenonderwerpen zonder zelf geitenwollensokken te worden, die gast heeft stijl en daar hou ik van.

De video is geregisseerd door de getalenteerde Nabil en als je hieronder klikt (ik mag hem niet embedden, boeh) kan je hem bekijken:

K'naan - T.I.A. (This Is Afrika)
(youtube)

Owja, K'naan staat 28 mei in de bovenzaal van de Paradiso. Fiyah.

Pen & Pixels & Bling & Bling



Een tijdje terug hadden we het al over Pen & Pixels, het designbureau dat jarenlang hofleverancier is geweest van het artwork van zowel No Limit als Cash Money Records. In de jaartjes dat het bureau actief was maakte het ruim 19.000 (!) covers en dropte ze artwork voor zo'n beetje elke relevante en minder relevante rapper in de down south.

Abcdrduson heeft een klein interview gedaan met één van de oprichters van Pen & Pixel. Vrij legendarische verzoekjes kregen ze daar:

"Like I said, this one guy came up and he wanted, for some reason… I think this was Clown Possee, if I'm not mistaken. They wanted someone shooting a pregnant woman from the front with a shotgun, and they wanted to be able to see the baby, the foetus, flying out the back of her. I was like …No."

Veel leuke anekdotes en inzichten als je dirty south hiphop, crappy artwork en de bling era digt.

Lezen: Interview Shawn Brauch (Pen & Pixel Graphics)

Gerelateerde posts:
Heel erg veel down south covers
Make'dem Golden Girls say Uhhhhhhh
Louis Theroux bij Pen & Pixels

Via Biki 90, de helden.

18.5.09

Andy on Lost, Life and f*ckin Kate



Dus wie heeft de season finalé van Lost gezien?

Ik weet niet man.. ik was altijd wel down maar het begint nu een beetje gimmicky te worden. Plottwists, timelines, de dubbele aanwezigheid van John Lock, meer nieuwe vragen dan antwoorden en woow. Een beetje als Prison Break dat na een sterk eerste seizoen gewoon een spelletje de kijker in de zeik nemen speelde. Ik bedoel (spoiler): een nuclear bom af laten gaan door er met een steen op te slaan? Come on...! Dat kan niet.

Maar anyways, ik hou op. Andy heeft er echt veel sterkere theorieën over.

Rellen met die apen

49_KKutrechtmay22WEB_front.gif picture by Swurdin

Feestjes, feestjes, feestjes, feestjes. Vrijdag mag ik op één van mijn favoriete feestjes draaien. Samen met de homeboys van The Freshest Kidz, Jeruniverse en Mike Speciaal gaan we er een - ja - feestje van maken. Tent afbreken en shit, rellen, maar ook gewoon leuk een stukje dansen en socializen.

Ik heb een shitload aan spots op de lijst die ik weg mag geven. Mijn plan is het dus om gewoon met zijn allen te gaan? Ben je down mail me dan even op swurdin@gmail.com.

23.00, vrijdag de 22e onder de Winkel van Sinkel. Badabing.

Leuke jongen die Monobrow



Schrijft hij een column in de Glamcult, een vrij aardig column mag ik wel stellen, deelt hij hem niet met ons trouwe lezers. Wij lezers van het eerste uur. Gelukkig ben ik dan wel weer zo.

Bovenkant lezen.
Onderkant lezen.

Graag gedaan. Zo ben ik, maar dat zei ik al haha.

17.5.09

Mixtape: Free Blood - We Make It Good Vol. 8

[1102039250_9d1ccf3ded.jpg]

Ik download mixtapes meestal gelijk naar mijn mp3 speler. Het tofste vind ik het als er een mix van muziek die ik wel ken en muziek die ik niet ken wordt gedraaid. Dan kan ik een beetje inschatten of het wat voor mij is en toch nieuwe muziek ontdekken. Deze wordt dan gelijk in perspectief wordt geplaatst door de desbetreffende DJ. Zo werkt dat.

Vrijdag was ik blij verrast door de nieuwste editie van We Make It Good waar ik eigenlijk alleen de openingstrack van kende. Na eerder vrij classic tapes van Xxxchange en Blaqstarr gedropt te hebben droppen die peoples nu een tape door Free Blood. Kut (niet) gemixt maar wel een collectie van de meest weirde, out of this world tracks die ik in een tijdje gehoord heb. Waarmee die tape ook weer heel goed aansluit bij de post hieronder. Enjoy.

Free Blood - We Make It Good Vol. 8 (direct link, save ass)

Tracks + beschrijvingen in de comments. Foto ongerelateerd.

15.5.09

Mixtape: INT - Astro Travelling

http://themusicsover.files.wordpress.com/2008/05/sunra.jpg

Deze rare snuiter is Sun Ra. Een legende op die jazztip en een inspiratie voor veel van de artiesten waar we nu zo lekker op gaan.

Anyways, INT heeft voor Future Vintage een hele dikke selectie space anthems bij elkaar verzameld. Percy gaat Star Trek, Space Invaders en zelfs een beetje Twilight Zone op deze. Hij draait nieuwere dingetjes van Sa-Ra, J*Davey, Flying Lotus en Dam Funk naast wat oudere funk- en soultracks. Heerlijk.

INT for Future Vintage - Astro travelling (direct link, dus save ass)

Tracklist in de comments of op de FV site.

(Dit is natuurlijk eigenlijk een radioshow maar dat is dan gewoon weer een mixtape waar mensen af en toe doorheen praten.)

14.5.09

Cool Shoes

Picture1-4.png picture by Swurdin

Clarks doet die combo van een paar nette kicks en een desert boot. Sweet!

De laatste tijd zit ik wel op die dandy vibe. Het komt allemaal door Chuck Bass eigenlijk, een beetje netjes doen kan geen kwaad. Ook zijn er gelegenheden waar je met Nike's niet echt heel sick uit de hoek komt. Ik bedoel: onder je Stussy of Supreme shirtje een paar Nike's rocken is afgezaagd als de gemiddelde belgenmop. Dan kom je met Clarks dat kleine stukje harder.

Weet iemand waar ik die voor cheap haal?

Die OG's haal je voor 85 dollar op Shoebuy.

EDIT: Nog wat toffe Chuck Bass links:

I Am Chuck Bass
What Chuck Wore

13.5.09

Chun Li



De film is pretty bagger hoorde ik maar Street Fighter IV blijft nice. Goed spel, moet ik toch wat meer gaan spelen. Als ik speel speel ik bijna altijd als Chun Li - snel, toffe moves, heet. Artiest Bobby Chiu kan de heupen van Chun Li ook wel waarderen. Samen met 14 anderen heeft hij een piece gemaakt voor een Street Fighter tribute show. Alle 15 werken bekijk je hier:

Street Fighter Tribute Show (15 pieces)

Your business card is CRAP!



Ik heb geen business card. Business cards zijn namelijk bullshit. Ik heb allemaal digitale apparaatjes bij me waarin ik je telefoonnummer op kan slaan, en als ik een beetje goed me best doe kan ik je naam onthouden om je later via Google te tracen. Ook ben ik nooit zo ijverig om al mijn info gelijk op tafel te leggen.

Daarnaast belichaamd een business card het fenomeen 'geforceerd netwerken'. Ik hang met mensen omdat ik ze mag en omdat ik een passie met ze deel, niet omdat ik ze kan gebruiken. Geforceerd netwerken is handelen vanuit opportunisme en doe je eigenlijk alleen om er zelf beter van te worden. Daar hou ik meestal niet zo van.

Dat gezegd ben ik dan weer wel heel big on Twitter de laatste tijd. Ashisaan wees me op dit artikel dat verteld hoe Twitter de toekomst van netwerken gaat zijn:

1. Person meets person
2. Pleasantries are exchanged
3. Small chit chat about common business interests
4. Potential plans are made
5. 'Let me get your contact info'
6. 'Do you have Twitter?' (Note: this is where a business card should be exchanged)
7. 'Why, yes I do?'
8. Both parties whip out Smart Phones and open respective Twitter clients
9. Both parties type “follow newperson” into the Twitter client and submit
10. “Great, nice to meet you. I will be in touch!”

Goede ontwikkeling? Lijkt mij wel. Twitter is namelijk een goede manier om elkaar een beetje af te tasten. Een goede manier om te kijken of je elkaar digt. Ik volg jou, jij volgt mij. Lekker low key. Boter.

12.5.09

The Tunnel



Ik ben er nooit geweest en hij is in 2001 dicht gegaan, maar The Tunnel in NYC moet een vrij legendarische spot geweest zijn. Vooral de zondagavond was er ééntje waarop elke hiphop-grootheid in New York wel eens knucklehead gegaan is.

Streetfunk TV maakte er destijds een programma waar ze de tofste stukjes van op Youtube hebben geknald. Al je helden toen ze nog niet die fame hadden of tenenkrommende collabs met R&B zangeresjes dropte. Dope. Hierboven Juvenile die de mongool uithangt en een 14 jarige Weezy. Hieronder nog wat legendarische fragmentjes:

Capone jumped het publiek in voor wat beef.
Cam'ron minus de paars, DMX minus de sos.
Mobb Deep en al hun boys onstage.
Shyne, nog steeds één van mijn favoriete MC's.
Fiddy 10 jaar geleden.
M E T H O D Maaaan
.

Girls & Beats #31

http://files2.lookbook.nu/files/looks/original/198629_l_2457fc1060444a7fb0d75d9e82545cf1.png?1241544033

Om de zoveel tijd één verschrikkelijk heet meisje en de beste muziek op het interwebs.

Leuk hiphopbandje, frisse sample: Fly Union - When We (zshare)

Mijn favo dude staat vanavond in de Melkweg en remixt mijn favo bandje van het moment: Passion Pit - The Reeling (Calvin Harris remix) (zshare)

Bangin', nieuw: Brendan Bringem & Spank Rock - Watch The People (zshare)

Bestes remix van die track so far. Bananas: Major Lazer - Hold The Line (Poirier remix) (zshare)

Ik heb er op geslapen maar ik fucks met dit: Parra Soundsystem - Crack Betty (zshare)

Innovatieve, heavy club track: DJ Lokey - You Got Me Open (zshare)

Haarlem stand up: The Dø - On My Shoulders (Baskerville remix) (zshare)

Suggesties voor meisjes, tracks of eigen liedjes stuur je via swurdin@gmail.com of Twitter.

11.5.09

Bloggen op zondag (op maandag) IV

8260581.jpg picture by Swurdin

Ik wou dat ik wat meer tijd had voor films. Ik was donderdag naar Star Trek en die flick was namelijk echt dope. Gaan we aan werken. En Zoe Saldana, you is a hotty. Vrijdag was Bangers en dat was weer live als always. Pictures drie posts hieronder. Ondertussen stonden The Mightyfools bij RAUW te blazen alsof er geen morgen was. Word on the streets is dat ze de Crookers er dik uit draaiden. Kijk dan. Die Amsterdam EP downloaden kan nog steeds hier.

Zaterdag was ik eerst bij mijn boy Eva langs. Nintendo spelen en hot dogs eten voor haar bday. Daarna door naar Kiss Escort in de Club Up. Gezellig. Homie Dirk Diksmit moest draaien en dropte zijn nieuwste productie. Instant Banger. Voor zondag stond die moederdag gepland, jeweetzelluf. Hoe amazing is het album van Passion Pit?

Nirvana

[2m8BXUfrim15ufplD52miZS6o1_500.jpg]

Buraka Som Systema in de Melkweg

0514burakasomsistema.jpg picture by Swurdin

Buraka, je weet wel die dudes die kuduro wereldwijd groot aan het maken zijn staan donderdag 14 mei in de Melkweg. Dat is tof want ik ben zelden zo los gegaan als op een set van Buraka. Nog toffer dus dat ze dit keer niet alleen plaatjes draaien maar ook zelluf MC's meenemen (cd review hier).

Ik mag van de good peoples van de Melkweg 2 keer 2 kaartjes droppen. Mail even op swurdin@gmail.com en misschien ga je voor noppes noppes. Zie je daar vanaf een uurtje of half 1!

Bangers #9 foto's!







Dat was wel weer leuk. Lekker sfeertje, dansende peoples, gezellige peoples, toffe muziek en drankjes. Zo ging dat. Borisisaan aka Stadsnomade heeft wat foto's gemaakt. Mijn dank is groot. Bekijk allen op zijn Flickr (no Carlo Boszhard).

10.5.09

Moedermelk



Fake, real? Ik twijfelde even.. maar tegen het einde aan was ik best overtuigd. Ik ben benieuwd wat die kids vandaag voor moedersdag gedaan hebben.

Hahahahaha:

"It's better than anything in the world, even better than mango."

"I rather have lots of breastmilk than a million mellons."

Sprakeloos.

8.5.09

New B00b on the Block

http://www.tittaycitay.com/wp-content/uploads/2009/04/winkydinky.jpg

Wauw jij bent leuk, jij doet gewoon die gezichtsuitdrukking die je undies ook doet. Maar daar hebben we het nu even niet over..

B00bies.. love 'em. Daarom was ik ook blij met Borisisaan die me wees op het blog van Titty City. Bergen meisjes die ook wel eens willen experimenteren met wat naaktfotografie. Gewoon, omdat het er leuk uit ziet en hele normale meisjes die kant ook hebben:

TITTY CITY.

Je b00bies online.. Sociaal geaccepteerd in 2009?



Cassie:
NOW STOP ACTING LIKE YOU HAVEN'T SEEN A TITTY BEFORE.

7.5.09

Theophilus London op State

Picture8-1.png picture by Swurdin

Braap! Het interview wat ik een paar weekjes terug met Theophilus London heb gehouden staat op de cover van State. De foto's zijn gemaakt door the talented Myloo Oord. Ik ben er blij mee.

Lezen: Theophilus London kent geen kaders.

6.5.09

Mixtape: SlumDub Guerillionaire

qday was mad!!!!
Heej Guerilla Speakerz, hoezo hebben jullie mixtapes altijd van die moeilijke namen?

GS: "Geloof het of niet, die shit werkt. Makkelijker van elkaar te onderscheidden."

Heej Guerilla Speakerz, waarom gaan jullie altijd zo teringhard?

GS: "Hoe lelijker je doet tijdens gigs hoe lekkerder je gaat."

Ok, good enough. Een frisse mix van nieuwe muziek, nieuwere muziek en de nieuwste muziek. Die boys gaan zo fuckin lekker de laatste tijd. Ass, titties.. ass & titties:

Guerilla Speakerz - SlumDub Guerillionaire (zshare) (mediafire | megaupload)

Tracklist in de comments. We blijven niet bezig, kom zeg.

Ballen tot we vallen en we knallen die wapens

Picture3-2.png picture by Swurdin
Picture4-3.png picture by Swurdin

Normaal ben ik niet heel erg fan van shirtjes met (half)naakte Japanse chicks erop. Vaak komt dit ook omdat de kids die erin lopen:

* Nog geen pubs hebben maar net nieuwe Hyperstrikes van hun mama's geld hebben gekocht.

* De meisjes op hun shirt niet eens zouden herkennen als ze langslopen. Ain't theyre types mayn. In het echt zijn die chicks namelijk graatmager en 1.50 meter.

Whatever. Ik voel 'em. Door die toffe Japanse fotograaf Yone.

Via Gorilli.

5.5.09

Mixtape: The 90's mix to end all 90's mixes



De jaren '90 waren een mess. A hot mess wel te verstaan.

Dj Spinbad heeft alle slechte muziek die er in 10 jaar dood en verderf is gemaakt achter elkaar geplakt. Is dat niet kut? Ja dat is kut maar het is zo awesome gedaan dat dit een toffe combi is tussen 'ulgh dat nummer wou ik eigenlijk nooit meer horen' en 'how the fuck did he do that? that's genius'. Daarom.

DJ Spinbad - 90's megamix (zshare)

Geen tracklist helaas maar be my guest! De filmquotes raden is trouwens ook een leuk spelletje. Enjoy.

4.5.09

Exclusive: Migthyfools & Guerilla Speakerz - Amsterdam remix EP

COVER.jpg picture by Swurdin

Ik weet persoonlijk niet wie er harder gaan: The Mightyfools die door de grootste op aarde gedraaid worden en binnenkort on tour naar Australia gaan of The Guerilla Speakerz die een Gouden Kabouter wonnen voor bestere nieuwe DJ act en deze zomer maar even elk festival lijken te doen. I don't know.

Wat ik wel weet is dat ze via Symon Wurdin voor gratis een remix EP van hun clubhit Amsterdam droppen. Remixes door Henzel & Disco Nova, Dem Slackers, OJ System en BuiZa. Allemaal sick en met hun eigen vibe. Downloaden doe je hier:

Mightyfools ft. Guerilla Speakerz - Amsterdam remix EP (mediafire)

Meer info over alle producers in de comments. Retweet!

Healthcare



Picture1-3.png picture by Swurdin

BANGERS 8 Mei

bangersvoorachter-2.jpg picture by Swurdin

Aaaight je weet hoe laat het is. Vrijdag doen Symon en Boemklatsch een feestje geven. Line up is weer thicky thicky thick:

Rory Parks - c'est moi.
Lee Stuart - stylist, head of State, kan ook leuk plaatjes spinnen.
Oslo Hilton - omdat Paris niet kon komen, booty music.
Double Depths - housepapi's.
Gtronic - fidget uit Belgium.

In de lounge draait Dusty Finga'z en Atactic is op de hosting. 8 euro damage of mail op swurdin@gmail.com dan doe ik me best voor wat g-lijst.

Zie je vrijdag na 11en in de Ekko. Bang!

Gourmet L'Uno

128
Deze zijn fresh. Die opbouw doet me denken aan mijn Air Flight Huarache's maar dan een stukje eleganter.

Op de website van Gourmet zijn ze 75 dollar en dat is een nette prijs. Volgens diezelfde site hebben Lock&Load, Patta, Re-Issue, Ben-G en Frisco die joints liggen en komen ze in het zwart canvas, wit canvas en groen leder. Check even voor een size 11 (yeah I know) en ik kom ze ophalen.

3.5.09

Mixtape: Theophilus London - Jam!



Theophilus London, de man met een naam als een geslachtsziekte en het talent van een volleerde pornoster heeft naast zijn This Charming Mixtape mixtape vorig jaar nog een mixtape uitgebracht. Ik wist het niet tot dat ik mijn research wat uitdiepte omdat ik hem moest interviewen twee weken terug. Geeft niet, kunnen we alsnog posten.

Op de tape die Jam! heet en dus vernoemd is naar een een Michael Jackson track rapt London over al zijn favoriete liedjes heen en wat beats van zijn producer en ex-roomy Machinedrum. Lovin' it. Hele goede mixtape:

Theophilus London - Jam! (mediafire)

Tracklist in de comments.

Mykromag

[watchmen.jpg]

Als je af en toe de streets van Amsterdam roamed is er een dikke kans dat je deze kids tegen het lijf bent gelopen. Mijn ding is het niet maar blijkbaar doen deze boys iets goed met hun styling. Ze staan geregeld op The Satorialist en Hipsterrunoff en ik hoorde geruchten over internationaal werk en iets met Adriana Lima.. damn.

Anyways de middelste van deze 'boys' is Sonny en heeft naast een leuk blogje tegenwoordig een eigen online mag. Mykromag is qua content interessant maar nog niet briljant, dat kan groeien. De vormgeving en navigatie zijn dan weer echt heel big. Ik kijk nu al uit naar issue 02. Benieuwd waar dit heen gaat.

Mykromag issue 01.