30.7.09

Summer Summer Summertime



Smooth hoor. Love this. Maatschappelijk moeilijk doen hoeft zeker niet altijd.

29.7.09

Afrika Is The Future

kings-of-salone_510_blog

Of Afrika echt echt the future is weet ik niet. Ok ik weet het een beetje. Ik weet dat de snelst groeiende bank in 2008 een Afrikaanse bank was. Ik weet dat Afrika zijn eigen goedkope mobieltjes maakt. Ik weet dat China mad infrastructuur in Nigeria aan het aanleggen is, welliswaar voor eigen praktijken maar toch. Ik weet dat Afrika steeds meer cultuur aan het exporteren is. Ik weet ook dat ik hard ga op die Kuduro, Coupé Décalé en in toenemende mate Afrobeat.

Uit Sierra Leone komt Bajah and The Dry Eye Crew. Zij hebben een toffe sound te pakken die hangt tussen dancehall, hiphop en traditionele Afrikaanse muziek. DJ Gravy heeft een mixtape voor die boys gemaakt wat een preview is op hun album. Onder andere K'naan, Talib en Black Thought featuren daar op. Yes dat is inderdaad niet zomaar. Downloaden:

Bajah & The Dry Eye Crew - Kings Of Salone (mixed by DJ Gravy) (sendspace)

28.7.09

Win 2 toffe dagen Solar Festival

http://v1.studenten.net/graphics/content/pictures/25-7-2008-15-23-solar5.jpg

Solar is een vrij kunstig festival in het zonnige Limburg wat een feestje wordt. 7 en 8 en 9 augustus vindt dat plaats. Naast heel veel kunstzinnigheid, kunst en cultuur met een hoofdletter K kan je daar kapot veel acts zien zoals Joost van Bellen, Brutuzz, De Jugend, Kavinsky, Alter Ego en Mixhell. Een beetje het beste uit eigen land met wat gevestigde namen van over de grens.

Het mooie is dat de jongens van Habbekrats Advertising Solutions daar een eigen soort stage hosten waar dan ook weer toffe jongens als Gers, Jayh, Flinke Namen en FS Green staan. Een beetje het beste van nu.

Zekertjes leuk en omdat zij best wel sympathiek zijn en er best wel zin in hebben mag ik van hun 2 kaartjes wegggeven voor de zaterdag en zondag. Lawness. Dat win je natuurlijk niet zomaartjes. Even denken... ok stuur me een foto van de meest scandalous festivalslut op swurdin@gmail.com en je bent binnen. Ik bedoel die echt vieze, vieze ongegeneerde he. Doe je best!

Liefde.

Major Major Lazer, yes

KW-X-frontfinal

Deze! Nee even serieus dit is best wel heel erg fuckin leuk. Een toffe mix van dingetjes van dat album, andere weirde sounds en oldskool tracks. Eigenlijk meer Diplo dan Switch maar whatevertjes. Sick hier heb ik op zitten wachten, eigenlijk veel leuker en energieker dan dat album. Jawel he?

Kijk ze hebben er daar bij Mishka ook een shirtje bij gemaakt. Sweet hoor. Downloaden:

Major Lazer - Keep Watch vol. X (mediafire)

Tracklist hier.

BIG ASS EDIT: Jercy wees me erop dat er tegelijk een Essential Mix out is waarbij Diplo en Switch allebei verantwoordelijk zijn voor 50 percent. Hawt blazin ok deze ga ik even luisteren. Lemme know wat je denkt aaight?

Major Lazer - Essential Mix (stream)

Deze tracklist vindt je in de comments yo.

27.7.09

Yuketen deck shoes



Die deck shoes zijn deze zomer best wel een groot dingetje aan het worden en volgens het hipster handboek misschien zelfs al wel een beetje played out. Die Sperry's voelde ik nooit echt maar heb vorig jaar 2 paartjes Sebago's gehaald (eBay baby je bent gek als je er 120 voor betaald) die ik met veel liefde dood rock.

Anyways op The Fader kwam ik bovenstaande deck shoes van het merkje Yuketen tegen. Didn't know them. Ik hou van dat gekreukte, vieze leer en die suedes met die flapjes werken. Shotgun!

Deze zijn dan ook wel nice:

Picture12-1.png picture by Swurdin

Sonic BOOM foto's

DPP_0006.jpg picture by Swurdin
DPP_0008.jpg picture by Swurdin DPP_0011.jpg picture by Swurdin DPP_0007.jpg picture by Swurdin
DPP_0001.jpg picture by Swurdin
DPP_0012.jpg picture by Swurdin

Sonic Boom was een feestje! Thanks naar BBB, Guerilla Speakerz, Brutuzz, Nigel, KARIMO, OJ en iedereen die daar was. Sweat X was stupid on point. Foto's gemaakt door Zalvar en mijzelf.

Nika heeft ook foto's gemaakt die check je hier dus.

26.7.09

Poppin' bottles at McDonalds



Hollaaaaaaaaaaaaaa. Via the B00bies.

22.7.09

"Club Music is the new Hiphop"

Picture4-6.png picture by Swurdin

Volg je me al wat langer dan weet je dat ik een vrij grote voorliefde heb voor Club Music of zoals ze het hier vaak noemen, Bmore. Nou is dat ding sinds een jaartje of wat een vrij eigen leven gaan. We hebben nu remixes van elke fuckin classic out there tot een producer uit Sneek die op een Hollertronix plaat terecht komt. Yes dat gaat echt gebeuren.

Gelukkig vindt die innovatie ook nog in Baltimore en omstreken plaats. In Philly en New Jersey noemen die kids het anders en flippen ze die samples ook weer net iets anders. Mad interessant en als je dat ook vindt dan is dit artikel wat voor jou:

Bigger Than Baltimore

Tegelijkertijd kwam ik een toffe mixtape van Larrinnik met wat obscuurdere, nieuwere en onbekendere Club Music tegen. Een soort van onofficiele soundtrack voor bovenstaand artikel bedacht ik me. Love this!

Larrikin - Chillin Wit Tha Sheikh (divshare)

Je weet waar die tracklist staat.

21.7.09

Girls & Beats #36

http://theworldsbestever.com/blog/wp-content/uploads/2009/04/ana-beatriz-barros.jpg

Als ik er zin in heb één fotogeniek meisje en een paar van de beste tracks op the blowgs.

Die chick is a hawty maar dit doet ze ook leuk: Maluca - El Tigeraso (zshare)

Verantwoord en een 'hit' las ik op Twitter: The Roots - How I Got Over (zshare)

Aaight ze hebben er een hele track van gemaakt, nice: Amanda Blank - A Love Song (zshare)

Ook thicky thick, album is er 4 augustus: Amanda Blank - Make It Take It (zshare)

Love dat video, love this remix: Drake - Best I Ever (FS Green remix) (zshare)

Yes: Zombie Disco Squad - Banton Boot (zshare)

Drop me je tracks via de mail op swurdin@gmail.com of via Twittaah.

Pharrell Can't Dress?

billionaire boys club ice cream photos new order honeyee 5 Billionaire Boys Club/Ice Cream Photoshoot in The New Order & honeyee Magazines

Pharrell Williams
kent u van bands als The Neptunes en N*E*R*D heeft sinds een paar jaar een eigen kledinglijn. Dat is kut want waar hij eerst best wist waar hij zichzelf aan moest kleden loopt hij sindsdien voor een soort multicolour Pipo de Clown look. Niet zo lekker bezig...

Bovenstaande gear uit zijn Icecream lookbook voor een aankomend seizoen voel ik wel. Alleen is die horses broek al gedaan door RL Polo. Die schoenen zijn die heet? Wat denk jij? Doen of niet doen?

Hoe denken we eigenlijk over al die multicolour brands die opeens highend fashion proberen te zijn?

Meer looks op Hypebeast.

EDIT: Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuude....
EDIT: Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuude....

20.7.09

Appelsapje zonnestralen graag

item_249_1024x768.jpg picture by Swurdin

Kijken wij naar deze advertentie die ik van het blog Nalden.net heb gedownload dan zien wij een zorgvuldig uitgekozen selectie personen uit 'de Amsterdamse scene'. Dit doet vermoeden dat deze advertentie voor Appelsap '09 een advertentie is voor een hyperincrowd Amsterdams dingetje. Dat is waar maar ook weer niet waar. Appelsap is wel degelijk relevant, geschikt en leuk voor allen.

Kijk die line up dan... alleen even de hoogtepuntjes:

Theophilus London | Pharaoh Monch | Zwart Licht | FS Green | Edson

Dan is er Surinaams eten en zijn er hambugers en hebben ze het zo gepland dat het een dag na Raw Rhythm valt wat zoiets betekend als 3 dagen lang muziek checken in de zon. Nice! Kanniewachten! Alles. Vooral omdat de laatste - en mijn enigste - Appelsap er eentje in de modder was.

Er is die avond ook nog een afterparty en als de mensen van het PR gebeuren niet boos zijn over de eerste alinea van deze post mag ik daar 2x2 kaartjes voor weggeven. Het is in de Hotel Arena en beloofd ook weer een dolle boel te worden. Swurdin@gmail.com en dan krijg je er ook nog een t-shirtje bij. Wel ook even zeggen waar je appelsap het liefst mee mixt.

2 augustus in het Oosterpark. Tot dan. Liefde.

Mighty Australia: The Mightyfools in Australia I

jelleharbor.jpg picture by Swurdin

The Mightyfools zijn in Australia voor een serie gigs en een totale overname van dat stukje crackrock. Voor Swurdin houden ze hun avonturen bij. Door Jelle:


Good day mates. Of night?

Het is hier dik. En best koud. We hadden verwacht dat het warm was, onze vlucht ging via Abu Dhabi en we landde daar midden in de woestijn in een zandstorm. Gasten met AK47s en dikke baarden, Oliesjeiks, heel raar om allemaal te zien. Omroepberichten niet kunnen verstaan en dergelijke! Reis duurde 2 dagen dus flink moe en afgebroken, wonder dat we met onze brakke koppen overal maar mochten doorlopen.

Gisteren in Sydney was het een graadje of 15 en hier in Melbourne ook. We kwamen sochtends aan in Sydney rond een uurtje of 8, en zijn toen naar ons hotel doorgegaan. Dat hotel bleek een gigantische toren te zijn vol appartementen. We hadden 2 gigantische slaapkamers, 2 luxe badkamers, woonkamer, keuken, HD TV alles, bizar! Luxe leventje, kunnen we wel hebben!
Die avond draaide we in de Chinese Laundry. Het was om 11uur toen we aankwamen bomvol en buiten stond nog een massale rij. Volgens de promoter was het de best bezochte vrijdag ooit.

Bij binnenkomst werden we behandelt als supersterren en zelfs als we rustig een drankje aan het drinken waren gingen mensen ons nog filmen en fotograferen. Bij onze set werd de tent afgebroken, de airco is van t plafond afgetrokken en er zijn gaten in het dak geslagen. De belichting was niets meer van over en het werd dus een graadje of 40 binnen. Alles was nat, de teksten op onze cd's zijn uitgelopen. Bizar! We hebben er wat van gefilmt dus dat komt over 2 weken nog wel op de joetoeb.

Na onze set moesten we met een nonstop aantal mensen op de foto, er werden ladingen van de meest wazige drugs aangeboden en iedereen was er goed aan. Natuurlijk gecrowdsurft.

shuffle.jpg picture by Swurdin

Vannochtend in Sydney zijn we beetje rond gaan dwalen waarbij we bij de Harbour aankwamen. Fantastisch uitzicht met een supervette skyline, heerlijk winterzonnetje erop, waarbij we een Shuffle contest tegen kwamen! Hardstyle/Jumpstyle en allemaal Chinezen in housebroeken. Andy heeft er ook nog ff tussen staan huppelen. Sowieso zijn er veel Chinezen hier, overal China Towns, het ene blok bevind je je in New York en het andere blok in Tokyo.

Die middag meteen weer vliegen. We zijn nu een paar uur in Melbourne waarin we net bij een Italiaan hebben gegeten en Andy heeft het er gelijk allemaal weer uitgegooit, heerlijk. Paar Redbulletjes en een paar biertjes en we moeten weer doorkunnen.

Groeten uit Australie,

Jelle & Andy

Riverside Motherfucker

DSC_8915-1.jpg picture by Swurdin

Mad Decent soundsystem stond afgelopen woensdag onder leiding van Diplo in de Paradiso. Dennis Branko had zijn camera bij zich en heeft wat flicks gemaakt. Thanks holmes!

DSC_8787-1.jpg picture by Swurdin
DSC_8849-1.jpg picture by Swurdin

Nou staat een avondje Diplo gebruikelijk voor een avondje hardgaan, dat viel deze keer wel mee. Diplodocus gooide er iets teveel Riverside Motherfuckers en soortgelijke kuttracks in. Jammer. Maluca kwam trouwens hard of gewoon fuckin lekker dat weet ik niet meer. Ik denk fuckin lekker. Ja vrijwel zeker fuckin lekker. Damn girl.

Anywaaaaaaays.... hier nog een (eigenlijk ook weer) niet zo interessant interview met de Mad Decent family. Het Major Lazer album viel uiteindelijk ook een beetje tegen. Step your game up sonny serieus. U kunt het.

19.7.09

Hiphop over pijnlijk herkenbare onderwerpen



Soms ben ik zo laat dat het nergens meer grappig is. Beter laat dan never right?

88-Keys ontdekte ik vanmiddag na het zien van die video hierboven. Vriendje van Kanye maakt een album met best toffe producties, schunnige thema's en dope features van Bilal en J Davey.

Het album is vrij hiphop maar heeft ook wel die punkrock feel. 88 gebruikt hele rauwe drums en doet dat truukje waardoor het net lijkt alsof hij zijn shit door de telefoon spit. Je weet wel dat ding dat Timbaland altijd deed. Love it. Die (een jaar oude I knows) mixtape kan je hieronder halen en dat album 'The Death Of Adam' moet voor je web savvy ass ook geen probleem zijn?

88 Keys - Adam's Case File Mixtape (megaupload)

Ik hoorde trouwens dat die boy iets van Ralph Lauren in die video draagt maar pin me er niet op vast.

18.7.09

Soundclash: Stuart vs Parks

http://3.bp.blogspot.com/_aP_xbbXTLv0/SP23VkiJGSI/AAAAAAAAAB0/SXPuK4o-VYw/s1600/lee_tuin.jpg

Ik was afgelopen dinsdag te gast bij de Rooms Of Red Bull waar ik een Soundclash tegen dhr. Lee Stuart deed. Ik wist één niet hoe leuk radio maken is en twee niet hoe erg Lee en ondergetekende muzikaal aan elkaar gewaagd zijn.

Uiteindelijk heeft die &*($@&# - mooie jongen - op één pokoe gewonnen. Better luck next time. Luisteren & downloaden:

Redbull Soundclash - Lee Stuart vs Rory Peezy Deel I
Redbull Soundclash - Lee Stuart vs Rory Peezy Deel II

Dum Dum op Dancevalley

dd-dv-0742-1.jpg picture in Dum Dum Trailer Park

Vorige week zaterdag moesten ik en Lee op Dancevalley draaien. De boys van Boemklatsch hadden daar een eigen Dum Dum stage en dat zag er met zijn hele trailerpark look behoorlijk fly uit. Het publiek was niet helemaal met hun maar dat maakte niet uit. Thanks naar de Boemklatsch crew, Club Zonder Filter dames, Vage Gasten hangboys, Lee, Sjef, Dusty en alle andere papi's en mami's aanwezig.

dd-dv-0709-1.jpg picture in Dum Dum Trailer Park dd-dv-0704-1.jpg picture in Dum Dum Trailer Park dd-dv-0646.jpg picture in Dum Dum Trailer Park dd-dv-0356.jpg picture in Dum Dum Trailer Park

Foto's door de talented Mr. Roel. De gehele set bekijk je hieronder. Hippe mensuuuh:

DUM DUM TRAILER PARK (Dancevalley)

De grote boze mixtape post



Blaps! Even een roundup van het beste van het internet. Mixtapes die je eigenlijk nog wel eventjes moet checken maar die ik nog niet gebl0wged had. Fuckin lekker met dit vjeze weer:

* Beesmunt heeft een tape gemaakt en ik ga je niet eens zeggen dat je deze van het interwebs moet halen halen (b00bies). Vanavond doen die boys trouwens een newste editie van Leveticus in de Club Up waar ik 2x2 kaartjes voor heb. Even snel mailen op swurdin@gmail.com. Owja en downloaden dus: Beesmunt Soundsystem - Sara (mediafire)

* Vale is een rapper, best een aardige rapper. Even het downloaden en checken waard. Maar of het hierna nog wat wordt? I dunnow maaayn dit is in ieder geval volgens Monosnor pretty damn right epic: Vale - Hoodtronics Vol. 2 (zshare)

* Buraka heeft een sicke mixtape gemaakt. Dat kan nooit heel fout gaan alleen dat ruilen voor je postadres is wackness: Buraka Som Sistema - Blood Diamond Mixtape (website)

* Franklin Groen heeft een nieuwe website en om zoiets te vieren heeft hij al zijn eerdere producties op een mixtape gezet. Brutaal bezig mayn: FS Green - Rookie Season (direct link)

* Naldisney
vroeg me een klein stukje terug om deze even te pushen. Zo ben ik dan ook wel weer: Lazer Sword - Sweatpants (direct link)

* We Make It Good is altijd goed, tuurlijk. Zeker als Paul Devro van Mad Decent dat stokje pakt kan het niet echt fout gaan: Paul Devro - We Make It Good Vol. IX (direct link)

Schwung.

14.7.09

Sonic BOOMBaataa!

http://i46.photobucket.com/albums/f149/Swurdin/Picture13.png?t=1247529581

Like 24 Juli doe ik samen met een paar boys een feestje in de Flexbar. Sonic Boom was vorige keer een succesje maar dit keer moet het big big big worden.

Uit Suid Afrika hebben we namelijk niemand minder dan die boys van Sweat X, uit Parijs hebben we Kazey en vanuit the hometown hebben we Brutuzz, OJ Symstem en Guerilla Speakerz. Samen met die drie laatste heb ik voor de gelegenheid een mixtape gemaakt. Jeff of BBB op de hosting. De digitale copy haal je hieronder en de echte echte versie krijgen de 100 eerste bezoekers mee naar huis.

Dan doen we ook nog dingen met mode in verband met de fashionweek en ja dat zie je allemaal wel als je daar bent toch? Download dit in ieder geval om in de stemming te komen.

OJ Symstem, Guerilla Speakerz, Brutuzz & Rory Parks - Afrika Boombaataa! (zshare)

Tracklist in de comments je weet zelf.

That's a big ass blowg

Picture15.png picture by Swurdin

Dank jullie wel nog Adobe User Group en Fontanel dat ik vorige week wat over mijn blowg mocht komen vertellen. Tip voor sprekers: knip niet je eigen haar de ochtend voordat je een praatje moet houden.

13.7.09

Mi Rawsu Rhythm

http://www.doksaproductions.nl/catalog/images/Damaru%20-%20Mi%20rosu.jpg

My buddy Ash aka 'The Hipster Toothbrush' doet de online communicatie voor het Raw Rhythm (voorheen Drum Rhythm maar de sponsor wil ook wat) festival. Dat is nice omdat zoiets niet alleen leuk is om te doen maar Raw Rhythm best een aparte, maar sicke line up heeft.

Enkele hoogtepuntjes verdeelt over de twee dagen: Dizzee Rascal, Toddla T, Damaru, Roni Size, Zwart Licht, Nneka, Jazzanova, Lady Saw, DJ Spinna. Best een certified lijstje toch?

Anyways mag ik voor dag één en dag twee combotickets weggeven. Laat me even weten voor wie je gaat gaan op swurdin@gmail.com en je gaat wellicht gaan op 29 juli en 1 augustus. Daarom.

Mooie muziek maken ze daar in Afrika



Yes die heeft Theophilus gebruikt voor die prachtige opener van zijn This Charming Mixtape:

Theophilus London - Grey x Sage
(zshare)

Deze doet het ook goed maar dan meer voor in the club. Via Gosse de Skaterbwoy:

Amadou & Mariam - Sabali (Uproot Andy remix) (zshare)

Great to be Terry



Menig amateur en beginnend fotograaf voelt de behoefte om Terry Richardson te zijn. Snap ik want die boy maakt sicke foto's. Snap ik ook want wat is er leuker dan je lens in chicks prikken en er vervolgens een foto van maken? Juist.

Alle viezigheid op een stokje heeft die gast nu zijn eigen vinyl figure. Ben je toch een beetje met hem zonder dat je echt met hem bent ofzo. Haal je vast ergens online voor teveel money.

Love his job (ik mag niet klagen hoor):

http://wijzemaan.files.wordpress.com/2009/06/pirelli3.jpg

12.7.09

Zoek de verschillen

hamidvshamid.jpg picture by Swurdin

Links: Hamid 10 juni 2009 op Damstyle.

Rechts: Hamid 5 juli 2009 op Fadtony.

Ik zie er sowieso 3. That bwoy went Super Saian op die rechter hahahaha.

10.7.09

Biggie meets MJ

http://4.media.tumblr.com/tr1qU3cpEp9ugbblLk5mj6Wjo1_500.jpg

Julius Davidson aka JD wees me via Twitter op een ontmoeting die Biggie (niet op de foto, dat is ET) alweer een tijdje terug met Michael Jackson had. De producer die toendertijd met die boys in de studio was doet even zijn verhaaltje. Gewoon even gecopy-paste dat mag af en toe:

"By the way, to elaborate a bit on the Notorious B.I.G. session, it was kinda like this. Michael used to call people to ask them to participate on albums. It was interesting knowing that nearly anyone on the planet would come to the phone if it were Michael calling. Anyway, I heard rumors that B.I.G. was going to come, and I was excited about that! I knew that I would be the one to record that, as I had recorded nearly all of that tune, "This Time Around".

So, Dallas and I were expecting him any minute, and pretty much on time, Notorious strolls in. He was quite an imposing figure when he walked in, as he was quite popular at the time. I had no idea what to expect from him in terms of attitude, but he seemed nice when he walked in. No problem. But almost immediately, he blurted out, "Yo, Dallas, can I meet Mike?" To which, Dallas replied that he thought so. Biggie went on to talk about how much this opportunity meant to him, as Michael was his hero. Anyway, Dallas tells him that we're going to lay down the rap first, so Biggie heads in the booth, we get some headphone levels and get ready to start recording.

So, we hit the big red button (on a Sony 3348 machine), and away we go. During his first take, Dallas and I looked at each other, because it was spot on. wow. I was impressed, and so was Dallas. We listened back, and Dallas was like, "Wow, I think we got it". As I recall, we took another take for good measure, but I'm fairly certain that we ended up using the first take. So, Notorious comes in, and asks if he can meet Michael now. We sent word to the back room where Michael was working that Biggie was finished and wanted to meet him.

Simply for security, Michael's security would enter and make sure that no one was in the room that shouldn't be, and once that was confirmed (it was just me, Biggie and Dallas), Michael came in. Biggie nearly broke out in tears...I could tell how much this meant to him. Well, Michael could have this effect on anyone, even the most hardcore rappers! Biggie was tripping up on his words, bowing down and telling Michael how much his music had meant to him in his life. Michael was, as always, very humble and kept smiling while Biggie just went on and on how much he loved Michael. I watched Biggie just become this big butterball of a man, and it was really very sweet to witness. After all, we are all just people.

Michael finally asked to hear what we had done, and we popped it up on the big speakers and let her go. Michael LOVED it and was excited to tell Biggie that! "Oh, let's hear it again", I recall Michael saying, and we listened again. Michael just loved it...and thanked Biggie for coming all the way from Philadelphia. Biggie asked rather sheepishly whether he could get a photo, and Michael agreed. A shot was taken, we listened again, and Michael thanked Biggie. Michael said goodbye and stepped out, leaving Biggie standing there looking completely stunned."

Wauw! Op dit forum heel wat meer annecdotes van die bwoy. Mooi hoor. Dit is trouwens die track afkomstig van History:

Michael Jackson - This time around (youtube want ik ben bang voor de Buma)

9.7.09

7.7.09

Mad Decent Soundsystem op 5 Days Off



Maluca is een leuk meisje dat niet alleen kan dansen (zie hierboven) maar ook energieke muziek maakt voor je billen, zodat jij erop kunt dansen. Samen met die boys van Mad Decent.. uuh Diplo, Boy 8-Bit en Fake Blood rockt ze 15 Juli de Paradeezy ter ere van 5 Days Off. Zin in!

Ik mag 2 keer 2 kaartjes weggeven voor die avond. Laat me via swurdin@gmail.com weten waarom je wilt langsdroppen en ik ga mijn best doen. Anders kom je sowieso right?

Owja heeft iemand Vinnie, Donnie & Sjakie gezien? 5 Days Off zoekt die knaapjes.

6.7.09

Mightyfools & Kangaroos



Het is bijna bijna zover. Volgende week woensdag vertrekken de Mightyfools naar Australia & New Zealand om daar 2 weken rond te touren. In totaal spelen ze 7 gigs over dat hele goddamn continent. Dan te bedenken dat dit een krap jaartje geleden een soort van ooit op Bangers begon. Sick! Wij zijn trots boys.

Omdat we natuurlijk reuze benieuwd zijn wat Andy en Jelle voor avonturen gaan beleven in het verre down under gaan ze voor Swurdin een tourverslag doen. Hard. Download nog even onderstaande mixtape om in de stemming te komen en blijf hier vanaf 17 Juli op refresh drukken.

Mightyfools - Australia Tour 2009 Mixtape (mediafire)

tracklist in de comments mate.

1.7.09

Death Of Autotune

http://www.flownerds.com/home/wp-content/uploads/2009/06/jay-z-death-of-autotune.jpg

Hiphop is interessant. Niet alleen de muziek maar ook 'de movement'.

Af en toe komt er een track voorbij die weer net ietsje belangrijker is dan al die andere tracks die er uitkomen. Een track die 'de game' verandert en invloed heeft op alle volgende nummers die er uitkomen. Love Lockdown was zo'n track. Day n Nite was er één. A Milli was er één. Paper Planes was er def één. Death Of Autotune is er ook eentje. Jigga zegt waar het op staat zonder te zeiken of irrelevant te worden. Hij is on point, scherp en komt hard als 2001. Hij laat zien wie nog steeds het baasje is.

End of the hypebeast era? Wie weet.. Ik kan in ieder geval niet wachten op dat album.

Downloaden nog steeds hier.
Videoclip is kkhard.

Ralph Lauren



Ik ben met Ralph Lauren. Vroeger was die shit meer voor Anne-Fleurs en Roderick's dan voor Rory's thoo. Voor die gasten met drie kraagjes en een mama met een Volvo wat me een beetje terug hield om die shit te rocken. Zo ging dat.

88-Keys is ook met Ralph Lauren maar dan zonder moeilijke dubbele namen en ouwelullen automerken. Schijnt dus dat er boys zijn die Polo hard collecten, tsjaa waarom ook niet toch? Lo Heads heten die boys.

Hier een interview met een Lo Head.
Dood maar interessant blowg op het subject.

Ik ga trouwens hard op die boots die 88 daar in zijn paws heeft.