11.8.09

Op visite bij Bacardi



Zonder er teveel woorden aan vuil te maken heb ik 2x2 kaartjes voor de aankomende editie van Bacardi Visita. Een beetje lezen waarom je daar naartoe moet doe je hier, een beetje verder lezen doe je hier of hier en bij deze dudes kan je een liedje downloaden. Hier lees je waar het is en wanneer enzo. Zo gaat dat.

Waar ik vooral naar uitkijk is het live optreden (yes met instrumenten) wat Fullcrate, Green, Jackson en buurman Mar daar gaan doen. Girls Love DJ's op de decks. Yes hoor. Mail even op swurdin@gmail.com.

Certificationizing

flyerjoeholbrook1408.jpg picture by Swurdin

Kunstenaar Joe Holbroek komt fuckin certified en dat kan je 14 augustus in de Rooms Of Redbull bekijken (of hier hij maakt mooie dingen). Die gast werkt sinds kort in Damsco dus dat is een perfect excuus om even kennis te maken met Joel en zijn werk. Plus dan kom je nog een ergens toch? Haha. Van 8 tot 11 ik zie je daar.

6.8.09

Mixtape: Ninjasonik - Darth Baño



Niet om arrogant te doen maar ik heb wel een oogje voor dingetjes die op een dag BIG kunnen worden. Ninjasonik ontdekte ik twee jaartjes geleden en was een soort instantly hooked. Straat, uptempo, grappig, slim.. yes. Tussendoor zijn die niet zo mooie jongens muzikaal gegroeid en doen grotere dingetjes. Ik ben met ze.

Dan is deze een preview van een mixtape die ook wel big en live is. Met Theo London (James haat), Melo X, Spank Rock, Blaqstarr en nog wat the future of music peoples. Mixtape is fiyaaaah:

Ninjasonik - Darth Baño Mixtape (mediafire)

Kijk wat ik gister van J. Smeezy kreeg:

Appelsap: foto's

DPP_0005.jpg picture in Appelsap 09 DPP_0003.jpg picture in Appelsap 09 DPP_0002.jpg picture in Appelsap 09 DPP_0011.jpg picture in Appelsap 09
DPP_0017.jpg picture in Appelsap 09

Appelsap was een feestje. Ik heb me vermaakt, de leuke mensen waren daar en er was genoeg te dieken. Muziek was live en de dj's deden hun best. Even ééntje voor Benji B hiero. Theophilus is een beetje de arrogante motherfucker hoor, wel leuk optreden. Pharaohe ging los en de organisatie was proper. Big ups.

Foto's door up & coming fotograaf Veezy. Dude stond gewoon met zijn picturemachine in de pit, alles. Ik bedoel. In de bucket nog wat partypics hahaha:

Appelsap '09 (photobucket)

4.8.09

Tot de grond, kkhard gaan met die kont

http://www.maddecent.com/mp3/PressPhoto02.jpg

Yes.

De video van Pon De Floor is eindelijk daar. Dit dingetje is bizaaaaaaar. Really, really really bizaaaaaaar. Ik weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Hahaha. Love voor die Donnie Darko slierten thoo. Dat karretje haha. Die gasten. De billen. Stootkussens. Breek je dick niet door dit na te doen. Dat is een slechte look, en helemaal in de slaapkamer. Dus:

Major Lazer - Pon De Floor video


Owja deze VDS banger: Vinnie, Donnie & Sjakie - Pon Da Floor (speedyshare)

2.8.09

Raw Rhythm foto's II

DPP_0012-2.jpg picture by Swurdin
DPP_0026.jpg picture by Swurdin DPP_0027.jpg picture by Swurdin
DPP_0005.jpg picture by Swurdin
DPP_0021.jpg picture by Swurdin
DPP_0019.jpg picture by Swurdin DPP_0020.jpg picture by Swurdin DPP_0025.jpg picture by Swurdin
DPP_0013.jpg picture by Swurdin

Shout out naar jetset fotograaf Zalveezy, damn homie je begint echt mad goed hierin te worden. Onderste foto by your's truly thoo. Owja bevindingen type ik later wel even op. Heb nog wel het één en/of ander te zeggen haha. BBB.

Girls & Beats #37

irina-sheik_si-2008-outtakes_msp71.jpg

Elke zoveel een hitlist worthy banga en een paar echte echte bangers.

De nieuwe JJ Fad. Fresh, clean, heet: Pink Dollaz - Never Hungry (zshare)

Ook: Pink Dollaz - Don't Need No (zshare)

Eventjes in de stemming komen voor Appelsap: Theophilus London & Ezra Koeing - Warm Hard Of Afrika (zshare)

Hitje, voel deze wel, wel. 'Everybody on your dick, no homo' hahaha: Jay Z - Run This Town (feat. Kanye & Rihanna) (zshare)

Smooth remix, love this song: Ryan Leslie - Addiction (Siik remix) (zshare)

Crate komt altijd smooth: Fullcrate - Flirtwitu (feat. Mar) (zshare)

Drop me je tracks via de mail op swurdin@gmail.com of via Twittaah (follow me).

1.8.09

RIP Baatin



Baatin die net als Dilla deel uitmaakte van de originele bezetting van Slum Village is overleden. De reden van zijn overleden is nog onduidelijk. Damn homie, we gaan je missen seriously. Love his verse on this one. Let's raise one up voor Baatin! RIP.

Raw Rhythm foto's I

RRbySharonJane1of1-2.jpg picture by Swurdin
RRbySharonJane1of1-3.jpg picture by Swurdin
DPP_0012-1.jpg picture by Swurdin
DPP_0009.jpg picture by Swurdin
DPP_0004.jpg picture by Swurdin

Yes. Een grote shoutout naar de prachtige en getalenteerde Sharon Jane voor de eerste 2 foto's. Ook een shoutout naar de misschien wel evenmooie Zalveezy voor de onderste paar foto's.

Hoe was Raw Rhythm? Ja leuk man. R. Less kwam leuk ik stond te soppen daar, no homo. Dizzee was feest en de Vage Gasten kwamen lekker in hun tentje met de goorste tomatencocktails ever ever. Brutuzz veraste sje weet niks. Alleen DJ Cash Money viel voor mij een beetje tegen. Maar dat kwam vooral omdat ik hem de vorige keer in een zaaltje in NY zag waar max. 100 mensen in passen en het los ging alsof er geen morgen was. Tsjaaa..

Morgen meer foto's van dag 2. Play on, play on.