11.1.07

ENTOURAGE BABY

Als je één serie kijkt, of download, zorg dan dat het Entourage is. Ik heb er twee seizoenen op geslapen maar ik denk dat dit de heetste shiiiit out there is. Entourage wordt ook wel de mannelijke LA variant op Sex And The City genoemd, maar dat zou het in no fuckin way, op geen enkel vlak eer aandoen.

De in seizoen 3 zittende serie gaat over Vinnie Chase, aanstormend Hollywoodtalent en professioneel mooiboy. Nadat hij het gemaakt heeft in LA haalt hij zijn boys uit Queens NY om zijn succes te delen. Entourage staat voor feestjes, mooie meisjes en alle dope dingen die je kan doen met teveel vrijetijd, sterstatus en geld. Maar bovenal gaat het over vriendschap, het on track houden van je carrière en the daily business in Hollywood. Interessant als films je ding zijn, grappig en altijd even on point.

Maar misschien het stoerste zijn nog wel de cameo's van de vele Hollywoodsterren in de serie, die gewoon 100% zichzelf spelen. What about James Cameron, Jessica Alba en Bob Saget. Gooi daar nog is een dope cast met Jeremy Piven als Vince's gehaaide agent Ari Gold bovenop, en als ik je dan nog niet overtuigd hebt om Entourage te gaan kijken weet ik het ook niet meer.

Entourage is vanaf aanstaande, elke zaterdag te zien op BNN om 19.55 hr. Maar ja je kan die shit natuurlijk ook gewoon op onderstaande link Bittorenten.

Hug it out bitch!

Entourage season 1 & 2 Torrent

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.