12.10.08

Bangers #2: de foto'sVorige week vrijdag alweer ging het los bij BANGERS. Het was fullhouse (uitverkocht), het was gezellig en het ging los. Thanks nog naar iedereen die daar kwam draaien, hangen, dansen of mooi zijn. Het was tof. Het was legendary. We hebben gelukkig altijd de foto's nog:

HIERRRRRRRRRRRRRRRR
.

Roel D bedankt voor die pics! Het mooie van Photobucket is dat als je foto's hebt gemaakt je ze ook gewoon kunt adden. Doe dat vooral.

Ennuh hou 7 November alvast open.

12 opmerkingen:

 1. jezus, er zit wel weer een hele batterij aan knappe jongens tussen hoor! haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's.
  En ik zie een hoop handen in de lucht. Volgens mij een prima graadmeter voor de aanheid van een feestje. Ik doe mn best om er de volgende keer echt bij te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. toffe sfeer in die foto's ...

  was gezellig rory!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mike Clark: is dat een steek onder water naar de mogelijke geaardheid van deze fotograaf? Er waren gewoon veel mooie jongens, en ik was dronken. Mo' homo.

  Boris: ik gebruik een Canon 5D met een veels te dikke lens en een flitsert. Niet dat je zoiets nodig hebt om een beetje leuke feestplaatjes te schieten, maar ik heb nou eenmaal geen eenvoudiger apparaat om bier overheen te gooien.

  't Was een mooi feestje! Volgende keer alleen niet bonje maken met de uitsmijtert, Rory. Of was jij dat niet? M'n geheugen is een tikkie vaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. tsja, de man was zwakzinnig maar met de beste bedoelingen.

  Maarre ... roel, jij had die lijst ook niet op orde - Of was jij dat niet? M'n geheugen is een tikkie vaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgens mij was Roel dat niet. Plus als die bouncer me vanuit het niets gaat duwen... tsjaa, ik neem de volgende keer wel een bloemetje voor hem mee.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.