28.4.07

Swurdin Styleguide zomer 2007: How to look fashionable fris.

1. Ik, jij, je moeder en je kavia Kevin moeten zich doodschamen voor die teenslippers. Gooi ze weg samen met je grote zwarte zonnebril, geen-mouwenshirtjes en je navelpiercing (duuh).

2. Zeeman, Wibra, Schoenenreus en Scapino zijn ook winkels, ga er eens kijken.

3. Koop alleen goedkope dingen, kwantiteit boven kwaliteit (serieus). Dure kleding is voor onzekere losers die nog niet doorhebben dat je je identiteit niet aan een kledingmerk kan ontlenen.

4. Ga je toch met je zuur- of zoetverdiende geld gooien, steek het dan in een paar Jordans of andere sneakazzzzzzz.

5. Owja, als je sneakers koopt, NIET die lelijke witte zogenaamd elegante voetbalshit waar iedereen op loopt. Voor diepgaand advies (in ruil voor nudes of cash) mag je me mailen.

6. Verbrand niet, ik hoef je garnalenhoofd en/of aardbeienneus niet te zien.

7. Ebay! Ebay! eBay! en de rest van Internet, maar voornamelijk eBay.

8. Koop in de uitverkoop. De gemiddelde Nederlander heeft 0% smaak en laat de doopste dingen liggen zodat jij ze met 50% korting mee kan nemen.

9. Nee ik hoef je vetrolletjes, tietpuisten en vrouwenbakkenbaarden niet te zien. Prima als je ze hebt want heej het is jouw lichaam. Maar cover that shit up of blijf binnen zitten.

10. Leuk voor je dat je hebt ontdekt dat je een fluorpanty kan dragen. Maar trek er niet zo een hoofd bij alsof je het fuckin hebt uitgevonden of de Klaxons bij elkaar hebt gebracht.

11. Colour combinating is geen, nergens, ooit een garantie dat je er goed uitziet.

12. Trendvolgers zijn losers. Bladen als de Ellegirl, Code of Blend gaan je niet vertellen wat hip, leuk of fashionable is en rechtstreeks shit overnemen uit bladen betekent dat je een gebrek aan eigen stijl hebt, OUWE.

3 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.