1.5.07

Queensday = Aan

29 april was hard. Ballroom Blitz in de Bitterzoet blaasde als chicks op de wallen. Wix, My Little Soundsystem en die Rockers NYC-dudes eclectiseerde hun plaatjes en het geheel leek verdacht veel op mijn playlist. Ondertussen werd in de benedenzaal inspiratieloos alle underground hiphop'hitjes' van de afgelopen 4 jaar aan elkaar gedraaid. I C-A-L-L B-O-R-I-N-G.

30 april was misschien nog wel steviger. Dikke muziek, sport-en-spel in de vorm van een voetbaltoernooitje, leuk gezelschap, AH-cola, hippe vaders en moeders en genoeg provincialen om uit te lachen maakte die Queensday Bonanza Spuistraathappening tot een zeer geslaagde bijeenkomst. Foto's komen snel. Zie je daar, volgend jaar.

Soundtrack 30 april: Simian vs. Justice - Never be alone

5 opmerkingen:

 1. Ja was wel leuk. Alleen jammer van die auto

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan ook gewoon een blog in een blo g maken door mijn blogs in de reactie s van jouw blog te zetten. Ik realiseer me nu ook dat je het woord blog met mate moet gebruiken. Verder heb ik niets te melden. Het is hier wel druk enzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zou kunnen, de vraag is hoeveel % van de 10 bezoekers die hier elke dag komen, ook nog eens op de comments leest, dus hoe groot je bereik dan gaat zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weet ik veel maar dan voel ik me in ieder geval belangrijk enzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dat heeft ook zijn meerwaarde natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.