8.11.07

Beesmunt Boys in die Top 5


Als je die boys van Beesmunt Soundsystem nog nooit hebt horen draaien ga je of naar de verkeerde feestjes, of je zit op een speciale school. Het mooie van veel gevestigde deejays is dat ze precies weten hoe het moet, totdat die nieuwe generatie laat zien hoe het ook kan. David en Luigi hebben naast verstand van straatharde pokoes ook nog een beetje verstand van die andere dingen van het leven. En ik zeg als je op je 18e een mami zo ver krijgt om je naam op haar te pennen, ben je goed bezig.

1. Rauwe muziek
Die rauwe,robotachtige,vervormde,franse of duitse electro/house shit. Denk aan ZZT - Lower States of Conciousness, Justice, Boys Noize etc. Kortom, tracks die je op een party draait en denkt, oew zal dit wel goed aankomen. Bijvoorbeeld deze remix van een nummer van ons, Mamma Mamma. Gemaakt door Rogerseventytwo.

2. Kelders
Eigenlijk zijn kelders huiskamers die fout gebruikt worden, snap je. Een soort van ruimte die door de meeste mensen niet optimaal gebruikt wordt. Wij hebben onze kelder (Beesmunt) bijvoorbeeld omgetoverd in een studio. Maar tegelijkertijd ook als soort van opvanghuis voor boys uit de getto van de spaarndammerbuurt. Voor deze jongens hebben wij dan een Playstation 2 en wat typische huiskamertitels als GTA San Andreas en Pro Evolution Soccer 2008. Kelders zijn hard.


3. Modellen op fietsen
Fietsen zijn sowieso top, maar een fiets met een modellenchick erop dat is ware kunst. Stel je voor je hebt bijvoorbeeld een zware kutdag of je moet gewoon heel ver fietsen, en ja hoor, een model op een fiets komt langs, wij beloven je, die kutdag is een stuk beter. TIP: Goede plek om dit te spotten is de Coffee Company op de Haarlemmerdijk.

4. Myspace
Je wordt net wakker doet je computer aan om je Myspace te checken, en ja hoor. New friend request, New message, New comment. Beter kan je dag niet beginnen. Nee, serieus Myspace is echt fokkin handig, vooral als je Dj of producer bent, volgens ons zouden wij zonder Myspace een stuk minder gigs/interviews etc. gehad hebben. Myspace is echt heel belangrijk geworden voor upcoming artists etc. We raden het ook elke artiest/dj aan. Wij stonden zelf trouwens een keer bij Myspace music als New cool artist!


5. Grillburgers van de Albert Heijn
Hier hebben wij zowat de hele afgelopen zomer van geleefd, bedankt Albert. Grillburgers zijn niet de dikke plakkaten gehakt die je normaal koopt, maar dunne mooie ronde plakjes heerlijk gehakt die je zo in 3 minuten perfect ge-barbecued hebt. Plakje kaas, paar mooi gesneden augurkjes, bacon, rucola-sla en een licht geroosterd wit bolletje, Voila!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.