15.11.07

Pointless pussy


Vinex-wijken, voetbalclubs en huisvrouwen zijn niet mijn ding als kinderen hebben niet Britney’s ding is. Net als Britney stort Hank (David Duchovky) in als the love of his life hem verlaat voor één of andere random pik op voeten. Hank is schrijver maar schrijven is het laatste waar hij zin in heeft. Door een slecht verfilmd boek en die ex-case -waar die verre van overheen is- kwijnt hij weg in zelfwalging en levensmoeheid. Zijn leven wordt nu vooral gevuld door pointless pussy, drank, drugs, zijn dochtertje en het terugveroveren van zijn ex-tanga.

En die shit is aan. Beste serie van het jaar. Weeds is leuk en ook Entourage is vermakelijk maar dit is pure meeleverij want die papi is eindstand een goede papi. Drama en alles met interessante verhaallijnen, een boeiende omgeving (LA), humor en veel titties. Vindt die torrents hierrrrrrrrrrrrrrr.

5 opmerkingen:

 1. en vind die megavideo streams
  http://www.bedroommedia.com/videos.php?id=6287

  hierrr

  - Frank

  BeantwoordenVerwijderen
 2. vette serie. thnks voor die streams frank

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zeg je eerlijk, ergerde me dood aan die promo op Comedy Central (vraag me niet waarom, waarsch. omdat ik een hekel heb aan het gelijknamige nummer van de RHCP)

  maar heb nu twee afleveringen gezien en het is hard! Straks meer kijken ;>

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die promo is nep. Ze zetten het ook neer als een zuip en neuk je dood serie, terwijl het veel meer over liefde en relaties gaat.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.