20.4.08

Swurdguide deel 2: Air Max


Ik weet niet ik heb het een beetje gehad met Nike. Jij? Ik heb gewoon het idee dat ze niks de moeite waard meer uitbrengen en dat ze voor de schoenen die je nog wel wilt hebben een soort nieuwe prijsklasse hebben bedacht. Ik bedoel 200 voor een Air Force? 130 voor een Dunk? Come on. Maar aaaaight.

Niet doen

Air Max zijn fuckin WACK.

Yeah I said it. Ik kan die dingen niet meer zien. En dan vooral niet die miskleuren, flamingo varianten, patroontjestroep en gemuteerde gedrochten zoals hierboven. Een beetje jammer want blauw met wit, rood met wit, dat waren classics. Nu hebben ze het keihard verpest. Misschien over 5 jaar weer, maar voor nu zijn Air Max uitgekauwder dan een kilo biefstuk.

Wel doen

Dit ga je nog vaak horen: eBay!

Daar koop je allemaal oude modelletjes in gewoon decent kleurtjes: Huaraches, Cross Trainers, Forces. Gewoon een beetje goed zijn met zoekwoorden. Ook de dingen die wel de moeite waard zijn zoals die nieuwe Tech Challenge haal je daar goedkoper nu Dollars voor gratis gaan. Dat bedoel ik.

Owja dames: Jordans.

6 opmerkingen:

 1. Ik ben een groot air max liefhebber en draag die krengen dan ook al sinds gabber nog in was. Het is idd jammer dat elke SuG@hBr33Z@hb@b3 er tegenwoordig mee loopt, maar daar laat ik mijn favoriete sneaker niet door verpesten.

  Nieuwe Nike air tech challenge II zijn btw heel vet, binnenkort maar ff via ebay halen idd, alleen altijd een risico met de maten he.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja die Tech Challenge ga ik ook halen. Even wachten tot mn creditcard rekening deze maand is betaald.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nike's gaan niet lekker op mn sasquatchpoten. heb 2 paar SB's gesloopt in 3 maanden. fuck de game, doe mij maar ghetto asics uit de aktiesport.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. kom we stoppen alle kleuren in een schoen? wat dus lijkt op poep. en wat blijft er van je schoen over? helemaal niks dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, jaa en iedereen loopt ook in dat Joey Elgersma-ding. Dat hele sneakerachtige urban cultuurtje is ineens 'in' dat zelfs de H&M er aan meegaat doen.
  Kijk in Amsterdam en bijna iedereen *even met nadruk* IE-DER-EEN loopt op sneakers. Kan niet eens meer een paar halen of iedereen loopt erop!

  Maar dat zal ook wel weer overgaan or something, dat gebeurt met elke trend toch x'] ?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja dat is een tijdelijk ding. Net als dat kleurending. Komt allemaal uiteindelijk altijd wel weer goed. Gewoon je eigen ding doen.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.