23.4.08

Swurdguide deel 3: Glasses


Niet doen

Ok deze zag je keihard aankomen:

Shutter Shades.

Je weet wel dat stuk plastic dat Kanye in die video droeg. DROEG. Zoals, verleden tijd.

Anyways, ik heb in de afgelopen 3 dagen twee dudes betrapt op openbare Shuttershaderij. Dat is absoluut gezien niet zo heel veel maar relatief vind ik dat keihard te vaak. Shutter Shades maken je niet instant-Kanye-cool en een andere reden om ermee te straten kan ik niet verzinnen, want zon houden ze niet tegen. Pozers!

Wel doen

Dat ligt er een beetje aan wat voor persoon je bent. Slordig dan koop je gewoon die 5 euro zonnebril bij de Zipper of één van die 2e hands winkeltjes in Utrecht. Je snapt het idee. Ga je niet op brillen zitten en maak je ze ook niet kwijt dan koop je wat duurders.

Goed kijken of de bril bij je hoofd (rondingen, grote) past want een te grote/kleine bril ziet er niet uit mami. Designershit kan, maar classic, zwarte Eazy E Ray Bans zijn nog steeds leuk en anders zijn die grote, oranje visors áán als een legging.

5 opmerkingen:

 1. Ik had bijna zown Kanye-bril gehaald, want ik d8 dat dat tzelfde was als een blikje Instant-Cool.. Maar dat is dus niet zo. Thx 4 the info..

  Site is sehr doop btw!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mensen hier kopen ze voor 5 euro,
  en dan krijgen ze een stukje karton
  toegestuurd.

  maar het is dus niet cool,
  en ja dat zag je aankomen
  haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha ik weet niet of het cool is. Ik vind het niet zo cool maar wat ik eigenlijk probeer te zeggen is doe je eigen ding en doe niet iets omdat een of andere rapper het ook doet. Dat maakt je niet echt certified.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tel daar nog maar 4 dudes met shuttershades bij op, in het Oosterpark nota bene! Toen ik er eentje leende, liep ik tegen een lantaarnpaal op. Very uncool.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.