10.10.07

Eet dit: Ealty up in this.


Ken je Eatly niet? Niet? OK. Well, Ealty zijn die dames Naftaly en Isabella en gaan keihard als het om die kleurrijke, lieve en zoete ontwerpen gaat. Je vindt hun stuff in die Studio Shop in dat zijstraatje van de Nieuwendijk (Sint Nicholasstraat 38) en zag ze al op de runway van het Streetlab Festival. Omdat creatieve mensen weten wat er allemaal beter dan goedst is, hun top vijf. Waddap!

1. Pancakes & Candy
Naftaly is helemaal gek op pannenkoeken en Isabella is helemaal gek op snoep. Pancakes moeten nu gewoon helemaal inkomen, ze zijn rond, zacht en goed voor een stuk of 5 achter elkaar. Candy is eigenlijk gewoon Eatly, soms kan je een hele dag alleen maar snoepen. We willen in een huisje wonen gemaakt van candy & pancakes, Zoetzoetzoetzoetzoetzoet!


2. Sneakers
Soms kom je in een winkel en je moet gewoon huilen of soms wordt je gewoon heel erg verliefd op een schoen (we mogen het eigenlijk geen schoen noemen is gewoon te dope om een sneaker schoen te noemen). Maar het gevoel verliefd te worden op een sneaker is bijna één van de mooiste dingen.

3. Movies
Films geeft ons meestal inspiratie, we houden ontzettend veel van films.
Als we een filmavond organiseren: vrienden & families bij elkaar met candy, drinks en lekker zachte dekens om bij elkaar te kruipen als het koud en eng is. Naftaly kan wel 100 keer naar The Little Princess, The Indian In The Cupboard en Brown Sugar kijken.

4. Myspace
Myspace is DOPE!

5. Lachen
Je moet gewoon elke dag lachen, wij vinden het niet belangrijk maar het gaat gewoon vanzelf. We lachen letterlijk gewoon elke dag, ook al zijn we niet samen of alleen er wordt altijd gelachen. Denken aan een hele grappige dag of lachen om iets dat echt dom is, lachen om een serie of film en lachen op een moment wanneer je eigenlijk niet mag lachen. People just smile everyday !*

1 opmerking:

 1. See their collections at:

  Studioshop By Bell&Rima
  Sint Nicholasstraat 38 hs
  1012 NK Amsterdam
  020 427 23 53

  Barrio By Dirk&Sonja
  Voetboogstraat 20
  1012 XL Amsterdam
  020 663 29 18

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.