12.10.07

Top5 zonder filter.


Club Zonder Filter is een creatief team opgericht door Josien en Kristel. Ze leveren creativiteit op maat maar houden eigenlijk vooral vuige (verkleed)partijtjes zoals Breeeezaah in de Meander en random door het hele land. Keihard hipdoen ouwe. Vrijdag de 12e (aka vandaag) openen ze die ‘ontfiltertour’ expo in de Chiellerie. Wat dat is en wat je er kan zien, hoe je daar geraakt of verdere details check je op die ongefilterde mami’s hun eigen blog. Nooooooooooh?

1. VUIG
Ons lievelingswoord, de ultieme manier om de wereld zoals wij hem graag zien te beschrijven. Zo'n mooi woord, tis zelfs een eigen t-shirtlijn waard.

2. Dierenpak
In een dierenpak kun je de wereld aan,dat is een feit. Daarnaast lijken alle jongens er opeens interessant in en alle meisjes sexy (naar onze mening dan).


3. LA GEARS
Deze jongens moeten terugkomen, in oldskool vorm, of het nu met strass, lichtjes, flames, lintveters, name tags of whatever is, een vuigere schoen heeft nooit bestaan. Graag ook die te brede, rare korte t-shirtjes om over een hoogopgesneden badpak te dragen en de jongens met een te bruin hoofd en blond getoupeerd haar.

4. Fruit chocolade combinaties
Die smaak, eerst knapperige chocolade dan iets raars zachts, zoets en ondefinieerbaars, sssooo nice.. de sinaasappel chocolade snippers van de AH, een pakje is precies genoeg voor twee personen of de after eight's openklikken tussen je tanden en dan de mint met je tanden van de chocolade afschrapen, oja en voor de watjes zijn er natuurlijk Pim's maar van ons mogen ze die koekjes weglaten.

5. TTC
Drie jongens uit Frankrijk die hele rare rap liedjes maken en daarbij ook nog eens heel sexy klinken. Het duitse equivalent Deichkind mag van ons ook een duit in het zakje doen. Elk optreden van hen eindigt met het totale publiek feestend op het podium. En als we dan toch een zingend meisje moeten noemen, dan noemen we in één adem MIA, Lovefoxxx van Cansei de Ser Sexy en Allison van Goldfrapp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.