1.10.07

Lee Stuart in die top5


Dus weer een topvijfje. Lee Stuart ken je waarschijnlijk van die dope DirtyDirtyDirty feestjes. Anders ken je hem als stylist van die zotte Opposites of die nieuwe Time Flies video Pete Philly. Naast lid van die sneakerpapies van Endorsed, altijd op zoek naar the-new-best-thing en freelance stylist runt hij zijn eigen stijltjesblog Will Style For Food. En dat is dope want wat is er mooier dan leuke mensen kijken op het interwebs? Hier zijn 5 dingen van het moment:

1. De kleur zwart
BLACK IS BACK.

2. hypem.com
Met al die hippe blogs die tegenwoordig alles maar posten onder het mom van 'dan zijn we er tenminste als eerste bij' is het wel handig dat je hier een artiest of track kunt invullen en de hypemachine dan het internet voor je af zoekt naar blogs waar hetgene je zoekt te vinden is.


3. HBO-series
The Sopranos, The Wire, Entourage. Allemaal gruwelijke series. Films zijn wack tegenwoordig, tv is wack tegenwoordig. HBO komt met kwaliteit.

4. Etentjes met vrienden
Iedereen is druk tegenwoordig en koken voor een groep is altijd leuker dan alleen voor jezelf. Dus je zoekt een lekker recept uit, nodigt wat vrienden uit, vraagt ze zelf een wijntje of toetje mee te nemen en gaat aan de slag. Stel je huis open; hoe meer zielen hoe meer vreugd, dat werk. Ik doe het nu al een paar maanden, elke week bij iemand anders thuis die dan ook kookt. Good vibes.

5. Girls Love DJs x Bjorn Borg boxershorts
Die shit zit lekker en kost niets, te verkrijgen op die gekke feestjes. BAMBAMBAM.

4 opmerkingen:

  1. Ik ken Lee vooral van Concrete en de Carhartt shop. En van die Marc Jacobs Vans die hij droeg.

    HBO: vergeet Flight Of The Conchords niet! Die best!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En daar gaat me elitaire inzicht op de markt met hypem en BB boxers van GLDJS. Kon hij ook niet gelijk vertellen dat Apple trailers makkelijke showed welke films je wél en niet moet checken deze wintern?

    En dat remixen van oude krakers echt niet meer kan tegenwoordig?

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.