9.1.08

Eagle vs Shark, Yis


Heb je wel eens dat je een film kijkt en je achteraf afvraagt wat je nou precies gezien hebt? En nee, ik bedoel niet die hyperaction films of Saw-achtige flicks. Ik heb het over films die je intrigeren, maar je weet niet precies waarom.

Eagle vs Shark gaat over muurbloempje Lilly die verliefd wordt op de sociaal- en contactgestoorde Jarred. Probleem is dat Jarred een zelfingenomen pik is die Lilly niet echt ziet staan. Die zelfingenomen pik wordt trouwens gespeeld door die grote, lelijke papi uit Flight Of The Conchords, wat qua sfeer en humor sterk in het verlengde van Eagle vs Shark ligt.

Net als in Flight Of The Conchords zit de grap hem dan ook niet in de nodige slapstick of scherpe opmerking, eigenlijk lach je om de kneuterigheid van de hoofdpersonen.

Dat gezegd hebben wil ik je er nog even op wijzen dat Eagle vs Shark een Nieuw-Zeelandische film is. Grappig accentje, waarbij de I wordt uitgesproken als IE en elke andere klinker dan weer als een I wordt uitgesproken. ‘Freaking bitch’ wordt dus ‘Frikien Bietch’ en ‘Yes’ iets van ‘Yis’. Funny people.

Bittorrent downloaaaad:

Eagle vs Shark

2 opmerkingen:

  1. YOooo, ik ben 'm nu aan 't kijken en moest 'm even pauzeren om je te bedanken. Ik geniet echt met volle teugen van deze kino mang!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijke film met een toffe soundtrack, die soundtrack wil ik dus hebben. Iemand een torrent linkje of zo? want ik kan m niet vinden.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.