23.1.08

Ik ben die Coke Look zat


Niks tegen jouw Cory, jij bent nou eenmaal zo geboren, maar ik heb het een beetje gehad met die onverzorgde I-don’t-give-a-shit Coke Look. Wallen zijn niet mooi, wit is niet het nieuwe zonnebank en knalrode lippenstift bedekt niet je chronische gebrek aan vitamine. Je bent mooi, 18 en hoeft er de aankomende 20 jaar echt niet Dawn of the Death uit te zien. Maakt me niets uit als je op het Rietveld zit of welke fancy kunstopleiding dan ook.

Gelukkig is het nooit te laat en wil ik je best een handje helpen. Hier wat simpele tips waardoor je binnen no time weer uitgenodigd wordt op je oma’s verjaardag:

1. Eet eens een appel (foto). Ook een mandarijn (foto) of andere fruitsoort zal je goed doen. Fruit herbergt tal van vitamines die je gezond houden, je weerstand opbouwen en je appelrode wangetjes bezorgt in de juiste weersomstandigheden.

2. Daarmee kom ik gelijk op puntje 2. Al dat groen tussen steden in is natuur. Misschien heb je het gezien tijdens je maandelijkse trip papa en mama om je huur rond te krijgen. Ga er eens wandelen, de lucht is daar heel anders joh.

3. Kijk nu eens naar boven. Fel in je ogen of niet? Dat is de zon. Ga er eens inliggen! Vooral in de zomer werkt dit erg goed want dan brengt het een beetje kleur op je witte huidje.

4. Moe van al het gewandel? Ga eens op tijd naar je bed. Je Myspace kan best een avondje zonder je aandacht, sommige feestjes lijken allemaal op elkaar en ook je vaste fuckbuddy kan best een avondje zonder je. Genoeg cokedelletjes om zijn behoeftes te bevredigen.

5. Drugs en drank zijn leuk maar doe eens rustig aan. Dikke kans dat je de volgende dag kan lopen, geen migraine hebt of doodwens koestert. Owja, kotsen is nooit sexy en je bent niet biseksueel. Veel succes!

7 opmerkingen:

 1. Ahahaaa..

  So fuckin' funny!!

  Go Rory!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik snap niet hoe een meisje dat eruit ziet als een crackhoer zo ongelofelijk populair kan zijn....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. elena blauwe tongen zijn nu eenmaal in, blijkbaar. je weit koop lolly.
  maar this is nice rory, great job

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moet zeggen dat ik die sleaze wel op prijs stel, nou zijn minderjarige junks als de dame hier boven niet zo leuk, maar trash met een vleugje vanille mag van mij wel. Als je snapt wat ik bedoel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha ik snap 100% wat je bedoelt. Je moet het uiteraard relativeren, liefde en haat zitten dicht bij elkaar toch..

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.