29.3.08

Groeten uit Baltimore


Ik kwam op State dit artikel tegen over Baltimore Club:

Baltimore – Brug tussen House en Hiphop

Goed geschreven en dope dat ze aandacht aan Bmore besteden maar het gaf niet helemaal die introductie into Club Music die de muziek verdient. Ook benaderde het artikel Baltimore vanuit een rare invalshoek en kregen –naar mijn mening- de verkeerde mensen credits terwijl anderen deze niet kregen.

Nou was ik van plan een klein lijstje met aanmerkingen naar State te sturen maar dit werd al snel een hele lap tekst. Hierin geef ik aanmerkingen op de onderwerpen behandelt in het artikel en leg ik wat meer uit over Club Music.

State vond het een interessant en goed onderbouwd stuk en besloot het daarom op hun website als Statement te plaatsen. Big ups daarvoor. Lees eerst even het bovenstaande artikel dan is mijn Statement een stuk interessanter:

Groeten uit Baltimore

Ik heb al aardig wat positieve shouts en mailtjes gekregen voor dit maar ik kan me ook voorstellen dat je aanmerkingen hebt. Die mensen mogen me ook een mailtje sturen.

Als dat niet je ding is hoop ik dat je wat aan deze classic van Rod Lee hebt:

Rod Lee – Dance My Pain Away (I Got Problems) (zshare)

9 opmerkingen:

 1. Damn die track is dope. En die advertenties op Zshare zijn zwaar irritant

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha Zshare is irritant maar ik weet zo snel geen betere alternatieven voor kratis.

  En thanks B!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "In de verlaten Puma winkel ernaast zou Aaron LaCrate gaan draaien, en inderdaad stond hij daar alleen te staan, flink nippend aan de wodka red bull tussen de gympies en badstof bikini’s. Maar wat een goeie gast! Buiten een super dj is hij ook erg aardig, en wat kan hij fantastisch vertellen over zijn stad Baltimore, die geweldige muziek en street art scene. Hij laadde ons vol met stickers, T-shirts en muziek. Die mag blijven, die komt bij Barkers aan boord, en die wordt in september door ons geboekt als we de tweede zaal van de Melkweg bij Rauw Amsterdam gaan trekken!"

  nou, maak je borst dus maar nat! matten? haha.

  van het joostvanbellen weblog op 3voor12 overiegns..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha ik hoop dat Joost nog even zijn research doet en anders.. ANDERS!

  Hij draaide trouwens eind vorig jaar in paradiso toen was er ook geen zak. En ik was een keer in NY op een feestje toen liep spontaan de zaal leeg toen LaCrotch begon met spinnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb wel een foto van LaCracka met z'n mac haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Soo dan, ik ga even een paar dagen naar Parijs en dan gebeurt er dit. Lekker bezig Rrrrrory.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.