14.1.09

I need some loafersHet is kinda hard om rond Kanye's blog te gaan. Ik weet niet waar hij de tijd vandaan haalt maar op die chicks met bil, street vs. high fashion en design game is hij mad on point.

Ik kwam deze Raf Simons en Fred Perry collabo loafers bij je boy tegen. Sick. Misschien eerst maar eens een paar van die klassieke Gucci joints halen thoo. Iemand nog andere harde suggesties?

13 opmerkingen:

 1. Ja ik heb gehoord dat kanye binnenkort op mephisto schoenen gaat lopen. En hij schijnt ook helemaal in de wolken te zijn met zn nieuwe wolky's. En ik hoorde ook dat hij in de zomer de crocs weer uit de kast gaat halen icm met boter, kaas en eieren shutter shades.....echt niet normaal wat die gast allemaal weer tot leven kan brengen......soms lijkt het wel of ie god is :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja, die schoen. Ik weet niet wat ik van die franjes moet vinden. En die kwastjes aan de veters? Ik ben hier gewoon niet sophisticated genoeg voor denk ik. En wat is die hele deal met Franje West anywayz?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha maar je wilt niet weten waar ik nu op rondloop, zonder hulp van Kanye. Iig ietsje verder kijken dan irrelevante Nike collabo's kan nooit kwaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. t is niet alleen Kayne die met loafers komt hoor. Check ook asos.com eens.

  En Vans heeft bootschoenen op de markt gebracht, dus preppy is aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Of die Kanye blog echt hem is die schrijft, lijkt me sterk. Hij postte na die betichting van Marcus Troy wel 'sluitend bewijs' door foto's te posten waarop hij blogt.

  Maar goed

  Tod's of Car Shoe maken wel geinige pimpsloffen, helaas ook alleen voor pimps betaalbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Alvar: Idd, the boys over at the smokingsection vermoeden ook dat er een ghost-blogger achter zit, behalve wanneer er weer een of andere media-tirade in CAPS verschijnt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waarom zou Kanye die shit niet zelf bloggen? Heb die site bekeken, en veel tekst staat er niet op. Andere mensen bloggen toch ook? En die hebben gewoon banen waarbij ze niet dagelijks 10 uur in een vliegtuig hoeven te doden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ^ Hmmn, tien posts per dag? De meeste mensen bloggen over dingen die ze kennen of weten en dan niet altijd dagelijks. Kanye houdt zogenaamd dag in dag uit zijn vinger aan de pols van media, andermans blogs, de kunstwereld, youtube? I don't buy it. Juist het feit dat er zo weinig tekst / opinie staat doet mij denken dat hij er vaak niet zelf achter steekt. Enne, niet om afbreuk te doen op joe the plumber's baan, maar ik denk dat Kanye niet echt urenlang zit te niksen op een gemiddelde dag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ach, ik zit hier niet mr. West te verdedigen, want het maakt mij niet echt uit wie zijn dingen blogt. Maar ik kan me goed voorstellen dat hij ook veel mailtjes krijgt van mensen met tips. En dan is het een kwestie van even een kwartiertje knippen en plakken..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Of hij 't zelf blogt of niet is een ding. De hype die vaak volgt is iets anders. En you can't deny dat die hype meestal onnodig en overrated is.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha ik zie Kanye al heel boos achter zn macbook air in caps typen hoor: `PEOPLE SHOULD REALIZE I"M DA NEW KURT COBAIN!!!!!!!`.

  N.B. schoenen zijn lekker.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.