12.4.09

Bloggen op zondag II

[IMG00260.jpg]

Sike! Misschien wordt dit wel gewoon een rubriekje.

J*Davey
donderdag was best wel ok, alleen jammer dat de zaal het niet snapte. Dat heb je doorgaans met Noodlanding. Hoewel.. de interactie vanuit Miss Jack Davey was ook ver te zoeken. Jammer. Vrijdag draaide ik in Utrecht wat big fun was. Zaterdag even bij dat Tommy Hilfiger ding geweest, ik was dronken en Larry Tee killde 'em. Mijn lookalike is dus de leadsinger van The Virgins. Zomaar.

Bookmark Dailypaper.nl vast even want die boys gaan aankomende week online en hard komen. En als we het toch over 'analysin the blowgs' hebben lees dan dit korte interview met Carles van Hipsterrunoff even door.

5 opmerkingen:

  1. Carles <3, interviewtje stelt niets voor echter.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die quotes zijn z'n voorspelbare antwoorden op hele saaie vragen. In principe kan de schrijver van dat stukje het net zo goed zelf hebben verzonnen? Maarja, ligt waarschijnlijk ook aan het feit dat hij de hype rondom zijn -mysterieuze- persoonlijkheid graag warm wil houden dat er niet echt iets zinnigs uit is gekomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. interactie ga je ook niet geven als je bij je eerste nummer 'boooo' aan moet horen en bier naar je toegegooid krijgt. show in roffa was wel echt de shit

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.