27.4.09

Bloggen op zondag (op maandag) IIIWoensdag zat ik net aan de koffie toen Lee me belde, of ik Theophilus London wou interviewen voor State. Vrij kut want ondanks een druk schema kan ik daar niet echt nee op zeggen. Die middag zat ik dus om 5 uur met Theophilus in de kelder van de Paradiso. Interessant om te zien hoe drie dagen koffieshop van invloed is op het vermogen om vragen te beantwoorden. Zijn concert diezelfde avond was wel weer een classic. Theo jongen, jij komt er wel. Binnenkort op State.

Freshcotton heeft een verse non internets winkel geopend in de Spuistraat. Daar was ik vrijdag even checken. Gasten hebben allemaal freshe shirtjes vanaf 5 euro voor je en footwear vanaf 25. Aansluitend was er nog een feestje in de Bitterzoet. Dat was leuk maar wie kan Jim Aasgier vertellen dat een R&B classic op zijn tijd tof is maar langer dan een half uur glijden echt heel erg kut is? Droppen voor de dames is cool maar vergeet de boys niet. Vroeg naar huis gegaan dus.

Zaterdag rockte Rubix een feestje omdat hij zijn huis uit getrapt werd. Dat beloofde een classic te worden maar uiteindelijk stonden de mannen van 1300 euro per maand om 23.50 voor de deur te dreigen met ME busjes, alles. Gelukkig waren de Vage Gasten zo vriendelijk om voor onderdak te zorgen waarna we nog even door rolde naar de Odeon waar Henzel & Disco moesten draaien. Zondag was mijn papi Sjef jarig, burgers van de grill. Nog gefeliciteerd ouwe!

3 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.