15.4.09

Koken met sterren



Dante heb ik vorig jaar heel kort ontmoet toen hij in Amsterdam was. Hij is opgegroeid in zijn granny haar keuken en weet alles van kip kruiden, bakken en serveren. Andere gerechtjes zoals toetjes, taartjes en macaroni heeft hij onder de knie. Niet alleen met zijn smaak zit het wel snor, ook heeft Dante een oor voor frisse, ille muziek. Eén plus één is twee dus kwam Dante op het volgende conceptje:

Koken met een upcoming artiest of bandje. Tegelijkertijd een interviewtje doen. Afterparty met een optreden en good food voor de aanwezigen. Filmpje maken en het is aan.

De Cas Spijkers van de scene. Hij kookte onder andere met Rye Rye, Mapei, Ninjasonik, Santogold en Kudu. De laatste aflevering was met Theophilus London die 22 april in de Para staat. Alle afleveringen so far:

Taartje bakken met Theophilus London.
Mac 'n Cheesin met Santogold.
Cakejes klappen met Yo Majesty.

Bon Appétit.

2 opmerkingen:

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.