26.2.08

Akira is niet voor Hollywood


Hierboven ziet u de man die verantwoordelijk gaat zijn voor de verkrachting van de animé klassieker Akira. Leonardo di Caprio heeft besloten dat er een live action Hollywood remake van Akira moet komen met Leonardo di Caprio in de hoofdrol. Iedereen die het origineel heeft gezien weet dat Akira niet verfilmbaar is. Boven dat willen ze Neo Tokyo veranderen in Neo New York. Jammer!

Nu we het toch over Hollywood hebben: No Country For Old Men is geen bijzondere film (yeah I said it), Atonement had die Oscar een heel stuk meer verdient.

5 opmerkingen:

 1. Van sommige dingen moet je gewoon vanaf blijven

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh dit is zooo gay. ik geloof dat peter jackson dit ook wou doen maar die was redelijk geschrokken van het prijskaartje... 200 miljoen ofzo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. alhoewel als ik eerlijk ben vind ik leonardo ook een van de weinige acteurs die enigzins geschikt is voor deze rol. Wel als Tetsuo dan niet als Kaneda maar dat was denk ik wel het plan...

  btw Neo-New York lmao

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pikant detail is dan dat ze die namen ook gaan veranderen. Sucks huh? Naja liever Leonardo dan The Rock of Hugh Jackman or something.. En misschien wordt het wel heel dik, ik ben gewoon een hater soms.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. en ik maar denken dat het eind van die film op geen enkele manier in live action te remaken viel. nah, in dat geval doe mij dan maar een live action remake van urotsoki-doji met pornosletjes. go!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.