9.2.08

Vettig & Morsig & Swurdin


Ok, wat nieuws. Voortaan gaan die papi’s van Vettig & Morsig exclusief die maandelijke mixtape droppen op Swurdin.net. Vettig & Wie? Dat legt Milan, de aanstichter van deze warpspeed gaande reeks viezigheid hieronder even uit.

Wat houdt Vettig & Morsig precies in?

"Zie Vettig & Morsig als een plakkerige snackbar. Iedere keer halen we weer wat smakelijks uit het donkerbruine vet. En dan hebben we het niet alleen over bekende namen, bij ons hoor je ook juist veel gasten die net als ons op zoek zijn naar de randen van de maximale sound. De ene zoekt het meer in het rauwe Franse werk, de ander meer in de Engelse 'Sinden/Switch' sound. Baile Funk, Baltimore, Favela, Acid, Trash en French, alles komt langs bij één van onze mixen."

Er zijn al zoveel dope mixjes out there. Waarom moeten we juist die Vettig & Morsig tapes downloaden?

"Naast kwaliteit, veelzijdigheid en bijzondere tracks willen we vooral ook lol en energie brengen. Het moet allemaal niet te serieus. Als barhangen of een beetje lafjes schurken op een minimalbeat jouw ding is, dan hoef je niet bij ons te zijn maar als je houdt van dikke pap, retehete chilipepers en een zweetdruppel hier en daar, dan zal Vettig & Morsig je goed smaken!"

Waar zijn jullie verder nog mee bezig?

"Naast het zorgen voor meer en vooral nog dikkere mixtapes wordt aan een Vettig & Morsig feest gewerkt voor dit jaar. Een vettige website behoort tot de toekomstplannen."

Maandag dus die nieuwe Vettig & Morsig mixtape op in dit.

2 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.