20.2.08

Straatwear is niet voor de straat


Mono en ik zitten meestal wel op één lijn. Sure hij is meer van het ‘lezen’ en alle intelligente stuff terwijl ik het hier op Swurdin wat meer straat proberen te houden. Swurdin en Monobrow zijn één visie.

Zo ook over streetwear. Luidruchtige tees met 80’s-, hiphop- danwel sneakerreferenties, we zijn ze zat. Ook in de VS is die movement bezig en zelfs de merkjes die eerst keihard meededen springen in.

Zoals Reason die een dope I’m Sick Off It tee in hun collectie hebben opgenomen. Ik ga het niet kopen.

Over een maand is die hele anti-hypebeast movement weer played out en pikken we weer wat nieuws op om te verkrachten. Dat blijft een haat/liefdesverhouding tussen (onbewust) trends volgen en keihard proberen je eigen ding te doen.

2 opmerkingen:

 1. Hey Rory,

  Ik zag dat Reason Clothing het merk was achter de 'Go Love Your Own city'-shirts. Toegegeven erg dope, en tijdloos: New York-lovers zullen er altijd blijven en het 'I Love New York' is een bijna net zo'n sterk merk als de swoosh van Nike.

  In ieder geval: die shirts zullen langer mee gaan dan de Sick Of-tees..
  Worden de Go Love Your Own City's ook in Nederland verkocht?

  peace

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ik dig hun hele kijk op dat wereldje en hoe ze daarop inspelen wel... En I Loves NY shirts zijn dope! Ook weer een hele hype onder de NY bevolking trouwens nu ze al die wilde kleuren hebben gedrukt.

  Ik weet trouwens niet waar ze die shit in NL verkopen. Iemand enig idee??

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.