25.8.08

Mighty Mighty FoolishTalent zat hier in NL! Die gasten van the Mightyfools bijvoorbeeld. Goede naam ook. Jelle en Andy maken keiharde bangers die The Crookers standaard als opener draaien. En ondanks dat er al een UK tour op de planning staat, hebben ze nog nooit op RAUW gestaan. Where you at Joost?

Tijd voor wat shine op eigen bodem.

- Wie zijn de Mightyfools? Stel je is netjes voor yo..

Mightyfools zijn Jelle en Andy, Man Eat DJ en DJ Jizm. Mightyfools is een verpersoonlijking van ons levensmotto: in een wereld vol met dwazen, zijn wij de ergste!

Na al onze gigs en producties samen dachten we er maar aan om het geheel te verbinden. We barsten van de muzikale creativiteit, we maken overdag tracks en remixes en hangen de dj uit als het nacht is, geven feesten en samen met onder andere de Legionares Crew maken we feesten kapot. Lache trouwens die jeugdfoto's op je myspace.


- Hahah dude! Heej hoeveel mensen heb je ondertussen al verteld dat Crookers jullie tracks spelen?

We wisten dat we iets leips in handen handen toen de Milkshake remix af was, maar toen onze maten ons vertelden dat de Crookers onze plaat als opener gebruikte op RAUW dat was 2 much!! Het was wat erkenning voor het harde werk wat we tot nu toe hebben moeten leveren. Dat moment deelden we graag.

- Dat was zeker wel een FUCK momentje toen je dat hoorde?

J: Me sms inbox was met 1 minuut vol toen RAUW in Amsterdam was. De volgende dag gingen we naar Rauw in Utrecht dus ik zag het al een soort van gebeuren. Andy stond nog buiten, die was te laat. Hahaha.

A: Ja, FUCK! Ik had me trein gemist. G*dverdomme.

Morgen deeltje 2. Download alvast die keiharde Milkshake remix:

Kelis - Milkshake (Mightyfools remix) (zshare)

Hype.

2 opmerkingen:

  1. Dit nummer staat ook op een mixtape van Oh Snap! Altijd grappig om te zien hoe onze jonguns t maken in t grote buitenland. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. opzeker!
    DMX remix gaat standaard los bij de grote vinnie donnie en sjakie show.
    Hilversum!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.