15.9.08

EindbazenThe Fringe gaat hard. Eerste video bij de TMF's. Jammer, en pijnlijk hoe die gasten het niet snappen.

Nenz:

De niet-boze kids zaten afgelopen vrijdag bij TMF op de bank bij een zéér volhardende (lees: pitbull-eske) Saar die zich vastbeet in de vraag 'Maar als je hiphop bent, dan moet je toch juist een boodschap overbrengen?' - terwijl theFringe net had verklaard geen pure hiphop-act te zijn maar een fijne mix van allerlei stijlen. Waarna Saar er in een wanhopige poging om toch nog haar gelijk te krijgen er ook maar meteen de ghetto's bijhaalde (op dat moment sloeg ik mijn handen voor mijn ogen van plaatsvervangende schaamte).

Maar goed die 6000 euro clipbudget van TMF zou ik ook niet afslaan.

En die video? Hard. Track is hard, video doet. Misschien had het wat sneller geëdit kunnen worden maar dat ben ik. Nice to the point en niet teveel moeilijke conceptjes. Dat is hiphop en fuck Miljutschka of één van die surrogaat Tee eM eF chicks.

7 opmerkingen:

 1. Blij dat the fringe zo lekker gaat.
  Clip doet het niet echt voor mij alleen, is niet echt het type clip wat je nog een tweede keer wilt gaan kijken. Ik mis een verhaal, wat grappen en iets unieks, daar had wat meer uit gehaald kunnen worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. doet me een beetje denken aan Spank Rock. tof wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hard! heel erg hard!
  frisse sound ook

  BeantwoordenVerwijderen
 4. theFringe staat trouwens a.s zaterdag 20/09 in het voorprogramma van Cadence Weapon in Rotown te Rotterdam! Entree 7 euro.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yeah .. ik dig de video zeker voor een eerste!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.