2.9.08

Streetlab in de BimreGenoeg te doen de komende tijd. 10 tot en met 13 september is het festivalletje Streetlab weer in Amsterdam, in de Bimre wel te verstaan. Dat is leuk want naast de geplande dingen zoals expo's en showtjes is dat een unieke kans om fluokids en sneakergasten vanuit het hele land te checken. Mensen kijken zoals oma Betje dat zou noemen.

Check dat overzicht op de saaight even voor wat meer info.

Waarom noemt Blend Streetlab trouwens ghetto? Omdat het in de Bijlmer is? Dat is serieus niet cool.

12 opmerkingen:

 1. Ah, bij mij om de hoek! Da's dope! Aber, ben ik heel cynisch als ik zeg dat ik er niet van opkijk aangezien streetwear inmiddels op haar laatste benen loopt, niet meer zo fähig is binnen de ring en zo'n beetje elke locatie in Amsterdam al heeft gezien? (shit, hoevaak per jaar wil je een Streetlab houden? Ik ruik roofbouw). Dan toch maar een bak subsidie scoren in de Bijlmer?
  Is het een brug te ver om te denken dat streetwear toch al meer het domein is geworden van gasten die ik elke dag zie in Ganzenhoef dan die in de Wolvenstraat? Marieke bij de Blend schrijft toch alleen maar wat zij met haar jonge blauwe oogjes achter dat blonde haar ziet. Of moet ik maar gewoon stoppen met haten?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blend is keihard nep, zijn vast allen mensen die nog nooit in de Bijlmer waren, en hebben gehoord dat het er gevaarlijk is. Want oooooh, er wonen negers!
  Belachelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja ik had nog een heel stukje geschreven over dat Streetlab een veels te groot platform biedt voor de scene dat het moet dragen, dat zoiets ook vet zou zijn in bijvoorbeeld rotterdam en dat ze ipv een festival organiseren ook de echte talentjes eruit zouden kunnen pikken en voor die kids echt wat zou kunnen doen. Maar dat vond ik zo negatief staan.

  Het enigste dope aan de Blend is die column van Joost van Bellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Blend heeft best vaak sterke artikelen en is - ook belangrijk - een mooi blad om in je knuisten vast te houden. Lekker zwaar glossy papier. Er zit vaak ook shit in dat voor geen meter klopt.

  Anyway, er is niks mis met kritiek. Juist dat houdt mensen scherp en bevordert de natuurlijke selectie binnen de jungle. Toch? Dat volkomen kritiekloze, constante gelik onderling en 'don't be a hater'-houding, met name in Amsterdam, is gewoon slap. Ik pleit voor meer haat en meer honger.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Shit ik werk op streetlab misschien voor het meest gehate fashion blad in de streetwear scene als ik het zo lees. Ikzelf vind Blend een prima boekje (maar Code beter!), vaak wat onzinnig pretentieus en natuurlijk geen competitie met de buitenlandse bladen , maar prima voor in de wc of in de trein. Daarnaast ben je instant hip als je er 1 bij je hebt toch? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jullie kunnen in ieder geval wel wat bmore enzo verwachten daar ;)
  weet alleen nog niet precies waar ik sta...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tof Lexxington. Ik ga je binnenkort nog even mailen voor ... iets.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. grappig..zo wilde ik mezelf ook eerst noemen haha..
  maar coolio! bookings@stereotypez.com ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oew dat lijkt heel erg op het email adres van een boekingskantoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ja mn @djlexxy.com emaildomein ligt er ff uit snapje
  en hun zijn ook n soortvan secretaresse haha dus sturen/bellen/smsen alles door :p

  maar je mag me anders ook wel eerst privé ff spammen hoor.. spdfrx@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.