15.9.08

WATT? WAATT? WAATTT?Owhellyeah. Die mooie jongens van The Freshest Kidz gaan sneller dan die nieuwe Zwitserse achtbaan. Naast hypertight draaien geven ze vrijdag een feestje in die nieuwe, experimentele WATT in Rotterdam. WATT? Yeah dat is die club die er nu zit in plaats van Nighttown. Goede programmering check maar.

Anyway vrijdag dus. Naast dat The Kidz komen The Fringe en gelegenheidstrio Le Le zingen en komen uit damsco Roger72 & The Walk en Beesmunt Soundsystem plaatjes spinnen. Toen Jeff vroeg wat ik ervan dacht was het enigste dat ik niet zou weten hoe je deze lineup een 2e keer kan overtreffen maar aaight.

Ok weer even ontopic: Vrijdag ben je in Rotterdam vanaf een uurtje of 11 in de WATT. Ik heb 2x2 kaartjes voor je dus hit me on the swurdin@live.nl. Reserveer een plekje in de poezie-album want dit wordt iets wat je niet snel gaat vergeten.

6 opmerkingen:

 1. eindelijk weer eens naar rotterdam dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zou dit gaan werken? Hoe was boomklatch in de flexbar trouwens, iemand?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat het wel gaat werken, goede lineup, goede spot. Meer moet een feestje niet zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoorde gister toevallig dat er bij boomklatch in de flexbar nog geen 20 man stond... toch ook best een redelijke line up en een goede spot... een feestje is toch echt wel meer dan alleen dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yeah maar dan ligt het niet aan het feestje maar aan de promo, de avond, de gastenlijk, de flyer of zelfs het weer.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.