25.2.09

Bloggin 101: Nieuw album Pharrell - Out Of This WorldIk ben één van de zes peoples die door Funkiblog gevolgd wordt op Twitter. Deze epische post over een (gratis) Pharrell album mixtape wil ik je niet onthouden:

Hiphop met Soul? Ik moet dan direct denken aan Pharrell Williams, een artiest met skills die zelfs vaak waardering krijgen van zowel niet hiphop als wel hiphop fanatics. Het nieuwe album Out Of This World mag entertaining genoemd worden! Maar ook revolutionair? Lees verder...

Nou niet direct revolutionair maar wel evolutionair, het is een zeer divers album met zowel slow beats als fast beats. Dat maakt het album lekker spicy maar niet een totaal nieuwe belevenis. Pharrell c.q. Neptunes/N.E.R.D. fans zullen dit album zeker waarderen, het is dan ook een must om dit album binnen te halen!

Beter gezegd is dit album op te delen in 3 sub genres namelijk Soul, stevige Hiphop en dus fast beats. Diverse artiesten die meedoen zijn onder andere Dogg Pound, Snoop Dogg, Kanye West, Lupe Fiasco, Q tip, etc. Zeker niet de minste namen!

Bron. Thanks Franklyno je maakt mijn dag.

6 opmerkingen:

 1. Hahahahahahhahahahaha

  "Beter gezegd is dit album op te delen in 3 sub genres namelijk Soul, stevige Hiphop en dus fast beats."

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "evolutionair"
  "niet een totaal nieuwe belevenis"

  riiiight...

  hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahaah
  Deze is echt episch en evolutionair.
  En oud.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.