5.2.09

Raise It Up


Het is aanstaande dinsdag 3 jaar geleden dat mijn favoriete hiphopproducer Dilla is gestorven. Lupus was de ziekte waaraan hij leed maar die hem er niet van weerhield gewoon door te werken. Na zijn dood kreeg Dilladawg de props die hij verdiende maar niet ten profijt van zijn fam.

Onlangs is ook zijn moeder door de ziekte Lupus gevelt en dus kwam Luge - in navolging van zijn vorige 2 eerbetonen aan de man - op het idee van Raise It Up. Luge, Turne, FS Green & Full Crate vieren de muziek van Dilla 10 februari in de Bitter. Opbrengsten gaan naar Ma Dukes en een avondje classics is nooit weg.

Om in de stemming te komen een opname van het concert dat het Metropole Orkest eind vorig jaar ter ere van de man hield. Klassieke uitvoeringen van Dilla classics:

Metropole Orkest - J Dilla Tribute (zshare)

7 opmerkingen:

 1. jammer dat die versie van die tribute op z-share een of andere tik heeft als je m afspeeld, kan verder nergens een andere torrent vinden! of heb ik daar alleen last van?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. J Dilla z'n shit wordt helemaal uitgemolken. Dit is dan wel een 'ok' initiatief, maar ik word wel een beetje Dilla-moe.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waar zijn m'n 'Scott La Rock saved my life' shirts?

  Overkill people, overkill.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beetje jammer! Ik ga achter een goede versie aan,.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook al gekeken op de site van Radio 6, maar ze streamen alleen de laatste show als ik het goed heb begrepen, dus die tikkende rip is misschien het enige wat er is.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.