16.2.09

Talkin bullshit 101: Art'ketingMaak kennis met Aaron Bondaroff. Aaron is volgens the blogs ongeveer de meest in-scene cat die je in NY tegen kunt komen en heeft ooit streetwearmerkje aNYThing opgericht. Legaal was hij niet zo handig en is destijds uit zijn eigen bedrijf gekickt.. Niet zomaar: woord op de straat was destijds dat hij mad investeerders dollars opmaakte aan coke en andere novelties. Nu is alles weer cool en is hij terug bij aNYThing om de scene (weer) te veranderen.

Hmmm.. cool dat je wat voor de kids doet, maar serieus dude? Ligt het aan mij of praat deze gast heel veel onzin in een korte tijd. Jezelf naar buiten toe verkopen als die cat die overal tussenin zit, die weet wat er gebeurt is één ding. Het ook waar maken en echt iets voor jonge creatieven doen is iets anders. Wat denk jij?

Via Slamxhype. Uitgeschreven interview op Hypebeast.

4 opmerkingen:

 1. ik denk dat veel van de invloed van aaron & co niet echt te zien valt vanaf NL. hij doet zeker wel veel en heeft ook veel gedaan wat toch echt wel te merken valt in de NY scene.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. http://streetbonersandtvcarnage.com/blog/anything-is-back/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha cool dat mijn gevoel toch een beetje right is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij was 3 jaar geleden met koninginnen nacht in Amsterdam met de Kid Amerika Club en wat boys van Irak om wat plaatjes te draaien en de boel op te fokken... heb daarna een week crackgriep gehad.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.