20.7.09

Appelsapje zonnestralen graag

item_249_1024x768.jpg picture by Swurdin

Kijken wij naar deze advertentie die ik van het blog Nalden.net heb gedownload dan zien wij een zorgvuldig uitgekozen selectie personen uit 'de Amsterdamse scene'. Dit doet vermoeden dat deze advertentie voor Appelsap '09 een advertentie is voor een hyperincrowd Amsterdams dingetje. Dat is waar maar ook weer niet waar. Appelsap is wel degelijk relevant, geschikt en leuk voor allen.

Kijk die line up dan... alleen even de hoogtepuntjes:

Theophilus London | Pharaoh Monch | Zwart Licht | FS Green | Edson

Dan is er Surinaams eten en zijn er hambugers en hebben ze het zo gepland dat het een dag na Raw Rhythm valt wat zoiets betekend als 3 dagen lang muziek checken in de zon. Nice! Kanniewachten! Alles. Vooral omdat de laatste - en mijn enigste - Appelsap er eentje in de modder was.

Er is die avond ook nog een afterparty en als de mensen van het PR gebeuren niet boos zijn over de eerste alinea van deze post mag ik daar 2x2 kaartjes voor weggeven. Het is in de Hotel Arena en beloofd ook weer een dolle boel te worden. Swurdin@gmail.com en dan krijg je er ook nog een t-shirtje bij. Wel ook even zeggen waar je appelsap het liefst mee mixt.

2 augustus in het Oosterpark. Tot dan. Liefde.

1 opmerking:

  1. appelsap-wodka natuurlijk
    maar zo-ie-zo aanwezig hierrrr

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.