1.7.09

Ralph LaurenIk ben met Ralph Lauren. Vroeger was die shit meer voor Anne-Fleurs en Roderick's dan voor Rory's thoo. Voor die gasten met drie kraagjes en een mama met een Volvo wat me een beetje terug hield om die shit te rocken. Zo ging dat.

88-Keys is ook met Ralph Lauren maar dan zonder moeilijke dubbele namen en ouwelullen automerken. Schijnt dus dat er boys zijn die Polo hard collecten, tsjaa waarom ook niet toch? Lo Heads heten die boys.

Hier een interview met een Lo Head.
Dood maar interessant blowg op het subject.

Ik ga trouwens hard op die boots die 88 daar in zijn paws heeft.

14 opmerkingen:

 1. Sowieso is het toch juist lachen dat het vroeger voor een bepaalde elite was en dat je dan net zo lang bij je moeder zeurde totdat je zelf ook een shirt kreeg? Zodat de kakkers dachten: wtf doet dat ordinaire jongetje met onze stijl!

  Maar hey: Lacoste.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die discussie had ik gister nog aangezien mijn roomie voor Lacoste werkt. Nee man, RL is veel meer een merk met een veel gevarieerdere collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ok dat laatste is waar. Maar qua polo's: die krokodil en het feit dat het Frans is beats RL!

  /Herleest reactie Rory

  '...werkt voor Lacoste.' HOOK A BLOGGER UP!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind RL net iets gevarieerder dan Lacoste. Qua kwaliteit vind ik RL ook wat beter Lacoste kun je snel verneuken met krimpen en uit vorm gaan ensjowww

  Ik ben sowieso van de rustige aardtint polo's.. tommy hilfiger vind ik bijvoorbeeld heel erg nep. En met die scapa shit moet je al helemaal niet aankomen. Het moet simpele klasse uitstralen en dat doet RL perfect. Als Lacoste stopt met die absurd lelijke schoenen dan komen ze weer een beetje op dezelfde hoogte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die Crocoboy hier op je beeldscherm, voel me toch verplicht my two cents te droppen.
  Zelf vind ik RL als totaal stiekem ook meer dan Lacoste. Lacoste doet het vooral goed met de vernieuwing van klassieke stijltjes terwijl RL toch wat oudbollig maar wel stijlvol blijft. De wackness van een deel van Lacostes collectie,oa schoenen maken het ook voor mij een minder allround tof merk dan RL is.
  Op kwaliteit scoort Lacoste m.i. wel flink hoger, zeker wat het poloshirts aangaat.

  Drop by voor die polofix

  BeantwoordenVerwijderen
 6. kleding > lacoste
  accesoires (no homo) > rl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dude.. Wat is dit voor discussie?
  Beide merken maken kleding gericht op dooie units. Wanneer zijn beide merken echt eens met authentieke shit gekomen? Het is veilige saaie kleding voor fantasieloos laf winkelpubliek.
  Het is TwinLife op z'n chic.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een gare inderdaad. doe aan wat je vet vind of doe het niet, punt. Anderzijds,'veilige saaie kleding voor fantasieloos laf winkelpubliek' is ook wel weer overdreven Chris. En ik geloof niet dat beide merken doelen op authenticiteit, daardoor hebben ze een soort klassieke (voor jou duffe) stijl. Maargoed, voor een ongelofelijk moeilijke party slacker outfit ga je ook niet naar die winkels toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jongens! Geweldige discussie. Dit gaat verder dan no homo. Dit is meer dan metro man. Dit is 2009. Next up: truien van William Lockie.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. But still: de polo's van Lacoste beat RL op zo'n duidelijke manier, daar kan geen moeilijke, verlengde achterkant van een RL polo iets aan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nog zo'n Polo (Lo) head > http://www.youtube.com/watch?v=tqnS2KnjlDU

  Kwaliteit> Lacoste
  Kleding> Ralph Lauren

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik draag bijna geen polo's... geen relevant argument voor mij dus JW.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.