21.7.09

Pharrell Can't Dress?

billionaire boys club ice cream photos new order honeyee 5 Billionaire Boys Club/Ice Cream Photoshoot in The New Order & honeyee Magazines

Pharrell Williams
kent u van bands als The Neptunes en N*E*R*D heeft sinds een paar jaar een eigen kledinglijn. Dat is kut want waar hij eerst best wist waar hij zichzelf aan moest kleden loopt hij sindsdien voor een soort multicolour Pipo de Clown look. Niet zo lekker bezig...

Bovenstaande gear uit zijn Icecream lookbook voor een aankomend seizoen voel ik wel. Alleen is die horses broek al gedaan door RL Polo. Die schoenen zijn die heet? Wat denk jij? Doen of niet doen?

Hoe denken we eigenlijk over al die multicolour brands die opeens highend fashion proberen te zijn?

Meer looks op Hypebeast.

EDIT: Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuude....
EDIT: Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuude....

14 opmerkingen:

 1. Die broek met die schoenen en die sweater en die jas is natuurlijk echt spuuglelijk maar de andere looks uit 't lookbook zijn wel hard. Die broek is van een driedelig pak he. Keihard! Polo is wel anders hoor. Ook hard, maar wel anders.

  De schoenen kun je al een jaar of 15 op de straat zien, weinig nieuws aan. Ik vind ze wel hard, je moet weten hoe ze te pompen though.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alleen zn zonnebril is wel OK, de rest ziet dr echt niet uit. die broek is ugly ass hell. Forel zag een stofje met paarden en western beeldjes die hij ook in zn poezie album had als kid en toen kreeg hij nostalgische gevoelens.

  Ik hoorde dat hij binnenkort hiermee ook de seats van zn auto's zn wagenpark gaat bekleden.
  En hij schijnt ook een dekbedovertrek hiervan op de markt te gaan brengen. Marlboro vroeg hem al voor hun welbekende stoere cowboy reclame.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Al die knowledge Lee! Zou je iets mee moeten doen hahaha..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die schoenen hadden zo uit de orthopedagogisch verantwoorde catalogus te zijn gekomen van memphisto

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij schijnt voor zijn nieuwe solo album ook down south te zijn gegaan richting texas om de rijke historie die amerika heeft op country allemaal te laten featuren en samplen. Hip Hop & Country is de nieuwe Fidget.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mmm ik kanhet niet helemaal plaatsen vooral die schoenen niet, boots kunnen dope zijn maar dit is esthetisch onverantwoordelijk

  hi fashion die steeds meer street pakt
  en street die steeds met hi fasion probeert te zijn

  er zijn uitstekende voorbeelden van maar pharrel en bbc slaan wat mij betreft de plank volledig mis.

  die guy van wtaps heeft wel weer wat mooie dingen voor bape gemaakt though

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn broertje rockt dit al jaren. Die Stevige schoenen, dierprintjes overal en zijn broek doet me denken aan zijn dolfijnenbehang. Ik zeg daar wel bij dat mijn boertje geestelijk gehandicapt is en er daarom gewoon mee wegkomt. Wat Pharrel hiermee wil uitdragen is dat hij down is met peeps met een verstandelijke beperking. Ik support dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahahaha word @t je vriend Chris.

  Oh jullie wisten ook nog niet dat Forel met Ice Cream Crocs gaat komen....next level shit, iedereen hates em...forel loves em.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Soms doen z'n looks me een beetje denken aan die Tokyo Bopper looks ->http://tokyobopper.com
  Precies, ├ęcht anime

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik hou niet van paarden maar toch..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. het heeft wel iets.. maybe because its pharrell.
  als hij er elke dag als een weirdo zou uitzien zou ik t waarschijnlijk niet zo voelen als dat ik nu doe .. but to be hounest. it kinda reminds me of my little cousins' PJ or a little kids wall paper.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. the last pic is cut up, like some busted out cowboy

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.