20.7.09

Mighty Australia: The Mightyfools in Australia I

jelleharbor.jpg picture by Swurdin

The Mightyfools zijn in Australia voor een serie gigs en een totale overname van dat stukje crackrock. Voor Swurdin houden ze hun avonturen bij. Door Jelle:


Good day mates. Of night?

Het is hier dik. En best koud. We hadden verwacht dat het warm was, onze vlucht ging via Abu Dhabi en we landde daar midden in de woestijn in een zandstorm. Gasten met AK47s en dikke baarden, Oliesjeiks, heel raar om allemaal te zien. Omroepberichten niet kunnen verstaan en dergelijke! Reis duurde 2 dagen dus flink moe en afgebroken, wonder dat we met onze brakke koppen overal maar mochten doorlopen.

Gisteren in Sydney was het een graadje of 15 en hier in Melbourne ook. We kwamen sochtends aan in Sydney rond een uurtje of 8, en zijn toen naar ons hotel doorgegaan. Dat hotel bleek een gigantische toren te zijn vol appartementen. We hadden 2 gigantische slaapkamers, 2 luxe badkamers, woonkamer, keuken, HD TV alles, bizar! Luxe leventje, kunnen we wel hebben!
Die avond draaide we in de Chinese Laundry. Het was om 11uur toen we aankwamen bomvol en buiten stond nog een massale rij. Volgens de promoter was het de best bezochte vrijdag ooit.

Bij binnenkomst werden we behandelt als supersterren en zelfs als we rustig een drankje aan het drinken waren gingen mensen ons nog filmen en fotograferen. Bij onze set werd de tent afgebroken, de airco is van t plafond afgetrokken en er zijn gaten in het dak geslagen. De belichting was niets meer van over en het werd dus een graadje of 40 binnen. Alles was nat, de teksten op onze cd's zijn uitgelopen. Bizar! We hebben er wat van gefilmt dus dat komt over 2 weken nog wel op de joetoeb.

Na onze set moesten we met een nonstop aantal mensen op de foto, er werden ladingen van de meest wazige drugs aangeboden en iedereen was er goed aan. Natuurlijk gecrowdsurft.

shuffle.jpg picture by Swurdin

Vannochtend in Sydney zijn we beetje rond gaan dwalen waarbij we bij de Harbour aankwamen. Fantastisch uitzicht met een supervette skyline, heerlijk winterzonnetje erop, waarbij we een Shuffle contest tegen kwamen! Hardstyle/Jumpstyle en allemaal Chinezen in housebroeken. Andy heeft er ook nog ff tussen staan huppelen. Sowieso zijn er veel Chinezen hier, overal China Towns, het ene blok bevind je je in New York en het andere blok in Tokyo.

Die middag meteen weer vliegen. We zijn nu een paar uur in Melbourne waarin we net bij een Italiaan hebben gegeten en Andy heeft het er gelijk allemaal weer uitgegooit, heerlijk. Paar Redbulletjes en een paar biertjes en we moeten weer doorkunnen.

Groeten uit Australie,

Jelle & Andy

5 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.