16.7.08

Motherfucker I'm illWeezy - A Milli (flying Lotus remix) (zshare)

10 opmerkingen:

 1. Ik geloof dat ik de enige ben; maar wat vind ik de Best Rapper Alive een ongelooflijke clown. Echt. Zet deze vent tegenover Brand Nubian, Beatnuts, Lord Finesse en noem ze allemaal maar op: hij is nergens. Hij rapt alsof z'n moeder 'm de hele tijd aan z'n haar trekt, z'n muziek klinkt als de soundtrack tijdens die tenenkrommende dramatische scenes uit slechte actiefilms en z'n stijlloosheid is legendarisch. Sorry. Moest ik even kwijt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je het niet voelt is het ook niet echt uit te leggen. Hij is de belichaming van een periode in rap waar we massaal op gehaat hebben, maar die stiekem heel dope was.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben met b. batje en wil daar nog iets aan toevoegen: de man zegt ook absoluut niets. dat doen er wel meer niet en het is geen ramp, maar geen enkel nuttig woord spuien in bijna 10 jaar tijd..

  en alleen de basslines van cash money waren dope. de rest is poep na een avondje teveel bier drinken.

  [end of hating]

  BeantwoordenVerwijderen
 4. cash money was gewoon hard op een soort "camp" manier. verder vind ik lil wayne wel nice om naar te luisteren.. dat laatste album was niet echt fantastisch maar er stonden wel harde nummers op. ik ben zelf een beetje weggedreven van de (eckte eckte)hiphop en check nu meer dirty south/rap enzo.. enige hiphop shit die ik nu nog volg is black milk/guilty simpson/elzhi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze boy komt stupid fresh... rap draait toch alleen om het overklassen van andere rappers in stijl, flow, lyrics, verschijning, verkoop, etc? Je kan haten op deze boy maar dan zit je er naast, het kwartje valt dan vanzelf wel een keer, mits je niet verzuurd raakt hehehehe. Die guy is on top of his game... cant front...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind lil wayne zwaar goed. Wat word! zegt.
  Maar deze remix is een zware verkrachting moet ik jammergenoeg zeggen.
  Hoewel flying lotus wel vet vind vooral ricksaw.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I'm all for braggen en boasten in rap. Dat hoort erbij. Sterker nog, zonder frisse borstklopperij geen goeie rap. Maar het is denk ik zoals Rory aangeeft, ik vond die periode verschrikkelijk: dat foute macho gedoe terwijl je ook stoer kunt zijn door het cool te spelen.

  En al die saaie bullshit over geld verdienen en vrouwen als crap behandelen. Maar vooral de inspiratieloosheid van de muziek. Strijkers, dat kitcherige drama...

  Jaja mensen, het maakt wat in me los, haha. Maar goed. Over geen smaak valt niet te twisten.

  /Zet Done By The Forces Of Nature op van de Jungle Brothers.

  /Bobs head.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze track is gewoon niks in de remix, flying lotus maakt over het algemeen hele dikke tracks...maar dit doet dus echt niet. De originele is gewoon keihard 808 pompen met een repeterende sample en das gewoon hard !!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.