4.5.09

Exclusive: Migthyfools & Guerilla Speakerz - Amsterdam remix EP

COVER.jpg picture by Swurdin

Ik weet persoonlijk niet wie er harder gaan: The Mightyfools die door de grootste op aarde gedraaid worden en binnenkort on tour naar Australia gaan of The Guerilla Speakerz die een Gouden Kabouter wonnen voor bestere nieuwe DJ act en deze zomer maar even elk festival lijken te doen. I don't know.

Wat ik wel weet is dat ze via Symon Wurdin voor gratis een remix EP van hun clubhit Amsterdam droppen. Remixes door Henzel & Disco Nova, Dem Slackers, OJ System en BuiZa. Allemaal sick en met hun eigen vibe. Downloaden doe je hier:

Mightyfools ft. Guerilla Speakerz - Amsterdam remix EP (mediafire)

Meer info over alle producers in de comments. Retweet!

11 opmerkingen:

 1. Ik quote Jelle van the Mightyfools:

  Dem Slackers zijn naast de boys van Boemklatsch Utrechts' trots met zowaar een release op het roemruchte Wearhouse Music van Lee Mortimer. Remixes voor tracks als Foamo's Rockerman zijn net de studio uitgerolt en Secure Recordings van Bart B More had ook wel interesse in een hermengeling. Verder ontvangen ze support van oa The Crookers en Tommie Sunshine. Slacken doen ze muzikaal zeker niet.

  Henzel & Disco Nova zijn vaag. Vage Gasten dus! Niet meer weg te denken uit het nachtleven, letterlijk niet want je komt ze overal tegen. Vage Gasten tekenen je club, signeren je boobies en remixen je tracks. Henzel en Disco Nova zijn je Dirty Dutch boys, je Mysteryland mannen en je Latin Village bootyshakers. Niet alleen deze track maar ook Boemklatsch - Bonafied heeft al de Vage treatment gehad!

  O.J. Symstem heeft de Hangover Remix aangeleverd, naast al het knalwerk zijn ook de afterparties belangrijk. Een aparte en tevens unieke samenwerking tussen de 2 leden van O.J.Symstem en al hun belevenissen zijn verwerkt in deze remix. Beinvloed door de andere artiesten en de VAgE gASTEN natuurlijk!

  BuiZa zijn de Buitenlandse Zaken, gerepresent in het binnenland. Alias Foreign Affairs en al hevig gesupport door de grote DJs in binnen en buitenland gaat 2009 het jaar worden waarin BuiZa naar BuiTen treed. Zomaar aanwezig in de lineup tussen de Bloody Beetroots, The Proxy en Laidback Luke bij Jailhouse in de Maassilo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. sweet! knallende combi van toffe namen. Kan niet missen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. aight hier heb ik op gewacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. rory het is O.J.syMstem thnx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. buiza komt standaard hardhardhard

  BeantwoordenVerwijderen
 6. reclamé: www.twitter.com/demslackers
  WOO!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.